Merhabalar şuanda Asus Tuf A15 Laptop kullanıyorum geçen gün oyun oynarken arkada bi guncelleme yapıyordum ve bilgisayar aniden dondu. Kapatıp açtıktan sonra BiOS'ta S.M.A.R.T status is bad hatası aldım(Kingston bir SSD ile). CrystalDiskInfo ile kontrol ettim sıcaklık 86 dereceyi bulmuştu. Hemen bir bilgisayarcıya danıştım ve SSD'yi yeni bir taneyle değiştirip iyice bir temizlik yaptık ancak şuan yeni SSD ile yükleme yaparken CrystalDiskInfo'da sıcaklık gene 86'ları buldu ve Kritik Uyarı iile Birleşik Sıcaklık uyarısı aldım. Eski Kingston SSD'yi servis denerken de bir sıkıntı bulamadı acaba bilgisayarda mı problem var yoksa şuanki durum normal midir? Boşta ise sıcaklıklar 43 derece civarı. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Merhaba ben bir laptop alacağım hem çeşitli oyunlar oynamak hemde unreal engine ve blender uzerinde çalışmak için. Asusun bu modelini dusunuyorum. Başka onerilileriniz var mı? Fiyat olarak maks 1-2 bin lira daha cikabilirim yani 37-38k ya kadar. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-lp037-8gb-rtx4060-ryzen-7-7735hs-16gb-ram-512gb-ssd-156-in-fhd-144hz-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00004AJ5NE?magaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail
Windows Hatası Kod 37
Meslek: yok
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0