Monitörümün ekranı çizgi çizgi oldu

Merhaba iyi günler. Monitörün ekranına hiçbir şekilde temas etmediğim halde GTA San Andreas oyununu açarken ekranda bir anda beyaz çizgiler oluşmaya başladı sonra renkli çizgilere dönüştü ve şuanda hiçbir şey ayırt edilemiyor. Laptop kullanıcısıyım laptopun kendi ekranında herhangi bir sıkıntı yok. Monitörün kablolarını düzgün şekilde tak çıkart yaptım yine de düzelmedi.
Cihaz modeli: Asus Rog XG27ACS
Merhaba iyi forumlar dilerim. Başlıkta da gördüğünüz üzere hangi monitörü tercih edersiniz ?
Gördüğüm kadarıyla ikisi de çok kafa kafaya monitörler. Monster 180hz, Samsung ise 165hz. Samsung'un ise kavis oranı daha fazla. Samsung 1000R, Monster 1500R.
Bana onun yerine şunu alırdım tarzı tavsiyelerde bulunmayın bütçem dahilinde arasında kaldığım 2 cihaz bunlar.
Ekran kartımın driverı gözükmüyor
Merhaba arkadaşlar bu sabah notebook bilgisayarım mavi ekran vermişti. Öğleden sonra oyunlarda bariz bir fps düşüsü farkettim ve aygıt yöneticisini kontrol ettim. Nvidia gt 740M ekran kartım sadece gizli ögeleri göster deyince gözüküyor onu kullanamıyorum. Bunu nasıl çözebilirim ? Sadece intel hd graphics gözüküyor normal şekilde.
Ekran Kartı Driver'ını Yükleyemiyorum.
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 599 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware