Yarım dönem hazırlık okumak
Merhaba ben hazırlık okuyorum ve bu dönemin sonunda -eğer finalde geçersem- bitecek. Şimdi bahar döneminde ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, okulda kimden yardım almam gerektiğini de bilmiyorum. Üstten ders alıp irregular mı olacağım yoksa ileriki öğretim yılında 1. sınıftan başlayabilme gibi bir şansım var mı?
pc çalışıyor fakat görüntü gelmiyor
selamlar, biraz eski parçalarımı kullanarak biraz da yeni parçalar alarak yeni bi sistem oluşturmak istemiştim. bugün tüm parçaları toplamayı tamamladım, kablolarda veya soketlerde hiçbir uyumsuzluk veya temassızlık göremiyorum. fakat sistemi monitöre bağlayıp açmaya çalıştığımda tüm parçalar aktif hale geçerken monitörde herhangi bir sinyal alamıyorum. bütün fanlar dönmekte ve rgb'ler çalışmakta fakat ekranda bios ekranı dahi yok. -hiçbir sinyal yok- annem ve babam öğretmen oldukları için online ders yapacakları bilgisayara ihtiyaçları var fakat bu sistemi çalıştıramıyorum. tam kapanmadan dolayı bilgisayarcılar da açık değil. bozuk bi ürün varsa bile bir an önce iade etmem gerekebilir. çok sıkışık bi durumdayım aklım allak bullak yardımlarınızı bekliyorum.
Asus Radeon RX550 2GB ekran kartı
HyperX Fury 8GB DDR4 3200MHz ram
Thermaltake 500W supply
AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz 16MB işlemci
MSI A320M-A PRO AM4 DDR4 3200(OC) DVI HDMI USB3.2 mATX anakart
Bir prize kaç çoğaltıcı takılabilir?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 432 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Üniversite