Bu fiyat bandında hangi SUV daha mantıklı
Herkese iyi günler,
Arkadaşlar SUV araç arayışı içerisindeyim. Bütçe 1.5m ile 1.7m arası düşünüyorum. 2020-2022 modellere baktım. Kendi arayışlarım sonucunda Sportage, Qashqai, HRV ve Tucson arasında kaldım.
3 kişilik bir aileyiz ve bir de köpeğimiz var, o yüzden geniş bir araç istiyorum. Araç kullanma şeklim yılda 10000 kilometre anca oluyor. Genelde cogunlukla şehir içi kullanım ve yılda 3 4 defa da 3 4 saat mesafeli şehir dışı kullanımım oluyor. Araçtan öncelikli beklentim konfor. Performans ve abartı olmadıkça tüketimi 2. Planda. Daha önce Kore ve japon araclarindan memnun kaldığım için bu markalara öncelik verdim ancak bu fiyat bandında isteğimi karsilayacak başka oneriniz varsa da açığım.
Bilgisayar Geç Açılma Problemi
Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Sorunum şu şekilde: Bilgisayarım sabah ilk açılışta genelde normal hızla açılıyor yani ortalama 1 dakika felan. Ancak elektrik gitmesi durumunda veya bilgisayarı yeniden başlatma durumlarında en az 5 hatta bazen 30 dakika kadar sürelerde açılıyor. Buna sebep olabilecek donanımlar veya programlar nelerdir acaba? Bilgisayarda arızalı olduğunu bildiğim tek parça hdd ömrü %40 civarlarinda olması lazım ama bad sectorler için ayırım yapılmıştı. Cevaplarınızı bekliyorum.
KIA Araç Sorunu
|
Coop-Multiplayer-Online Oyun önerisi
|
Ekran Kartı Değişimi ve Kablo Sorunsalı
|
Hayatım hakkında çok arada kaldım
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.328 (Bu ay: 269)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware