BIOS update sorunu
Merhaba,
ASUS H110M anakartım var. BIOS formatı American Megatrends. Anakart BIOS sürümü çok eski olduğu için BIOS'u güncellemek istedim. BIOS ekranından ezflash yardımcı programını kullanarak cap dosyamı seçtim ve BIOS yüklenmeye başladı. Ardından, BIOS kurulumu tamamlandığında bilgisayar kendini sıfırladı ve yeniden başladı. Yeniden başladığında ASUS logosunu gördüm, ancak başka hiçbir şey olmadı. BIOS ekranına girmeye çalıştığımda, ekteki resimde gösterildiği gibi ezflash yardımcı programı açılıyor. Yüklemeye devam etmek için cap dosyasını istiyor. Cap dosyasını USB flash sürücüme koydum ve bilgisayarımın USB bağlantı noktasına taktım, ancak garip olan şey, USB bağlantı noktasına herhangi bir bellek taktığımda BIOS ekranına girememem. ASUS logosu görünüyor, BIOS ekranına girmek için Delete tuşuna basıyorum ve ardından ekranımda hiçbir şey görünmüyor. USB flash sürücüyü çıkarıyorum, bilgisayarımı yeniden başlatıyorum ve Delete tuşuna bastığımda ezflash yardımcı programı ekranı görünüyor. Yüklemeyi gerçekleştirmek için USB sürücüyü takmam gerekiyor, ancak takılıyken EZFlash yardımcı programı açılmıyor. EZFlash yardımcı programı açıldıktan sonra USB sürücüyü takmaya çalışıyorum, ancak bu sefer USB sürücüyü göremiyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan başka biri var mı? Çözümü nedir?

Black ops 4 Blackout Problemi
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 74)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
5 Yanıt

0