Jvc lt-55va7405t alınır mi
İyi günler. Aklımda tv almak yoktu ama geçen migros sanal markette dolaşırken bu televizyonun kamoanya ile 13.995 TL ye düştüğünü gördüm.Tv lerden cok beklentim yok. Stremio ve iptv çalıştırsın, görece ekran eski televizyonumdan iyi olsun ve 1 sene içinde bozulmasın. Fiyat aşırı uygun geldi. Dediğim gibi tv almak aklımda yoktu ama bu fiyatı görünce düşünmeye başladım. Sizce alınır mi? Cok beklentisi olmayan bir insan için yeterli midir ?
Egea bakım hakkında yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar bu hafta bakıma götüreceğim aracı. Benden önceki sahibi castrol magnatec 5 30 yağ koymuş. selenia 0 30 selenia forward ürünü onerilmis. Liqui moly toptech 4310 da karşılıyor. Hangi yağı kullansam bilemedim. 0 30 a dönmem gerekir mi yoksa 5 30 dan devam mı edeyim ? 5 30 dan 0 30a geçtiğimde ayriyeten temizleme yağı almali miyim ? Hangi yağı ve filtre markasını önerirsiniz ? On arka balatada hangi marka almalıyım ? Ayrıca araç 100.000 km ye geldi. Ekstra bir şey yapmama gerek var mi ?
Egea bakım hakkında yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar bu hafta bakıma götüreceğim aracı. Benden önceki sahibi castrol magnatec 5 30 yağ koymuş. selenia 0 30 selenia forward ürünü onerilmis. Liqui moly toptech 4310 da karşılıyor. Hangi yağı kullansam bilemedim. 0 30 a dönmem gerekir mi yoksa 5 30 dan devam mı edeyim ? 5 30 dan 0 30a geçtiğimde ayriyeten temizleme yağı almali miyim ? Hangi yağı ve filtre markasını önerirsiniz ? On arka balatada hangi marka almalıyım ? Ayrıca araç 100.000 km ye geldi. Ekstra bir şey yapmama gerek var mi ?
Premiere-Lütfen yardım edin çıldıracağım
|
Yardım İçin Çal Projesi
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 120)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0