chery kimo 1.3
arkadaşlar bu arabayı düşünoyorum kullanıcıları yorum yapabilir mi?
bütçe max 150000
bayan kullanacak arabayı
otomatik ya da manuel olabilir
piyasadaki arabalara bakıyorum genelde bu fiyata 2003 ve altı arabalar var. e haliyle yıkık dökük araba çok hah bu sefer temiz buldum diyorum şaside işlem çıkıyor
hah buldum diyorum podye de kule de bi şeyler oluyor.
komple boyaya güvenemiyorum
değişenli olsun desem sanki 3 ayrı arabadan birleştirmişler gibi her yanı değişen çıkıyor
aynı markalar arasında dönüp duruyor piyasa ( aveo,clio,tata,palio,206 vs gibi )
ne dersiniz eski araba mı yoksa kimoya şans verilmeli mi ?
araç tavsiye
arkadaşlar merhaba tarih 20.11.2022
araç piyasası malum.
250-300 ( max 300 ) bin arası hatchback bir araba arıyorum. 5 kapı. fakat marka model olarak kararsız kaldım.
olmazsa olmazlarım: 2011 ve üzeri olmalı. km max 150.000 olmalı. boya değişene çok takılmasam da aracı satarken problem olabiliyor. mümkünse değişensiz az boyalı. manuel vites, motoru yeterli bir araç arıyorum.
bu fiyatlara gördüğüm araçlar şöyle: fiesta, punto, kia rio, clio, i20, opel astra-corsa, fabia, polo, ibiza, peugeot, c3-c4
araç boş olsun istemiyorum. puntonun lounge paketleri ve fiestanın titanium ve titanium x paketleri arasında kaldım gibi biraz.
puntoda 1.3 multijet iyi gibi geliyor. fiesta da ise kararsızım. çünkü dizel 1.4 ler var benzin 1.4 ler var.
benim için önemli noktalardan biri de soğuk bir yerde yaşıyorum. dizel kışın donar diyorlar. aracı çok çok aktif kullanmıyorum ama gerekirse günlük bi 10-15 dk çalıştırabilirim. işin özeti kışın araç biraz yatıyor. işte bu noktada dizel biraz aklımı karıştırıyor. kapalı bir yerim de yok. öte yandan dizellerde atik.
siz olsanız bu bantta hangisini tercih ederdiniz? puntoların 1.3 dizelleri mi 1.4 ve varsa üzeri benzin lpgleri mi?
yoksa fiesta (1.25 ler çekmez diye söylemedim ) 1.4 benzin ya da 1.4 dizel mi ( 1.5 dizellerde var ama modelleri yüksek korkuyorum bi şeyi vardır bu fiyata koymuşlardır diye. )
ford evet yol tutuşu öte yandan punto da fena değil gibi. bu saydığım araçları kullananlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba?
not: öncesinde kullandığım araçlar 2001 palio 1.2 ( 180 bin km ) ve şu an opel astra 1.7 dizel 2001 ( 246 bin km )
|
mikser ne işe yarıyor?
|
EKRAN KART KARŞILAŞTIRMASI
|
6000-6300 TL MSI ÖNERİSİ
|
MSI ? MONSTER ? TAVSİYE
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.988 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar