Hostingdunyam rezaleti
Para verip sunucu hizmeti alacağımızı sandığımız ancak hakaret hizmeti aldığımız, kaçarak uzaklaşmanız gereken bir firmadır. 1.600 liralık Vds hizmeti alıp 3 gün içinde iade ettik ancak iade kabul etmediler. Karşılığında da ama biz vds iadelerini kabul etmiyoruz sadece hosting iadesini kabul ediyoruz diyorlar. Ben bir hizmet aldım ve hizmeti beğenmeyip henüz 3 gün içinde iade ettim (ki bu bile az, genelde 30 gün iade hakkı verilir).
İade ödemesi yapmadıkları gibi bir de yazılan destek yanıtında para verdiğiniz firmadan "...görsel ilettik anlama konusunda sorun yaşıyor iseniz... " şeklinde hakaret edercesine araya sokuşturulmuş cümleler duyacaksınız.
Düzgün çalışan bir hukuk devletinde bu firmalar bu kadar rahat davranamaz. Avukat arkadaşıma firma ile aramızda geçen bu konuşmayı ss ile paylaşmayı sordum ancak hukuken bir sorunu olmasa da bu firmalar dava açıp yıllarca süründürebiliyor tercih senin dedi.
Ben de buna ödeme yapmakla uğraşmak yerine benden aldıkları 1600 tl için yıllarca duracak bir şikayet başlığı bırakıyorum. Görüp vazgeçecek binlerce müşteriden edinecek kayıpların olduğunu bilmek de yeterli benim için. Destek talebinde de "ya parayı iade edersiniz yada ekşi, r10, forumlara yazarım bu deneyimi" dedim ama umursamadılar, siz bilirsiniz.
Para verip hakaret yemek isterseniz hosting dünyam tercih edin.
Eğer isteyen olursa konuşmaları özelden paylaşırım isteyen arkadaşlar ile. Hatta bu başlığı yıllar sonra görecek arkadaşlar için 4 görüntü kaydınız kaybolmasın diye buluta yüklerim, soran oldukça gösteririm. Delilikse delilik. Öyle firmaya böyle muamele.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: PlayStation

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0