Tüm değerler normalken Lolde fps düşüklüğü sorunu.
Beyler kafayı yemek üzereyim 4 5 ay öncesine kadar hiçbir sorun yoktu. oyunu gayet akıcı bir şekilde fightlarda bile 100 120 fps altına düşmeden oynayabiliyordum. Bilgisayarda hiçbir değişiklik de yapmadım. Fakat 4 5 ay sonra oyuna girdiğimde ciddi fps azalması oldu. Oyunun başında 200-250 fps almama 5 6 dakika sonra 35 40 fpslere düşmeye başlıyor. Termal macunu ve fan temizliğini daha 2 gün önce yaptırdım. Msi afterburnerden oyun sırasında değerlere baktığımda her şey normal gözüküyor. hatta fps düşüşü olduğunda bakıyorum fakat bi anormallik göremiyorum. CPU GPU veya ram de bir anormallik olmuyor. Bu arada sadece lolde değil bazen youtubedan video izlerken bile ani fps dropları oluyor kesik görüntü kasma gibi.. işlemci oyun esnasında 75 derecenin üstüne çıkmıyor işlemci ve ekran kartı kullanımı da 50 60ları geçmiyor. Örnek vermem gerekirse mouse ile mapi hareket ettirdiğimde bazen fps drop oluyor mesela anlık 10-15 saniyelik. Çözümü nedir yaşayan var mı çözdüyse nasıl çözdü anlatabilir mi.
2 TUŞA AYNI ANDA BASABİLME LÜTFEN YARDIM
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 157 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Klavye, Fare, Joystick, Gamepad