Quick Mobile telefonu kullanan var mı?
Quick Mobile telefonu kullanan var mı? 2 gündür reklamlarını görmeye başladım bu telefon hakkında şikayet görmedim, sanırım kullanıcı sayısı çok az, satıldığı alan ise internet üzerinden olduğunu gördüm.
Bu telefondan fazla sayıda alıp stok yapmak istiyorum fiyatı oldukça uygun. Malum döviz artışı etkiliyor her şeyi, Özelliklerine bakınca oldukça uygun geldi bana.
Arayarak pek fikir sahibi olmazsınız bir internet mağazası var satışını yapan incelemek isteyen olur belki buraya link bırakmadan adresini yazıyorum
https://www.quickmobile.shop/
Kısacası Kullanan var mı bu telefonu?
Baykuş Hızla büyüyor! Dijital gazete
Yayın hayatına 2017 yılında başlayan haber servisi bir çok haberi okuyucularına tarafsız olarak sunuyor, Hiç bir siyasi emeli olmadan yoluna devam eden Haber sitesinin 2021-2022 yıllarında önemli başarılarda olduğu bilgisi haberlerde geçti.
Ulusal basın tarafından önemli haberlere ve bilgilere ulaşan haber sitesinin bir çok istihbarat ve sisi bilgilere ise çok önden erişmesi ise diğer haber sitelerinden farklı olması sebebiyle tercihe diliyor.
Özellikle köşe yazarları takip ederseniz neden okunduğunu daha net anlayabilirsiniz. Okuyucu sayısı günlük 1500 civarında sadece köşe yazısı okuyucuları bulunduğu bilgisi varken, çok fazla sayıda siyasi ve istihbarat çalışmaları neticesinde milyonlara ulaşan sayısı olduğu aktarılıyor. Bazı haber sitelerinde farklı haberleri konu olmuştur.
Uyuşturucu, kaçakçılık, siber teşkilat, kara para aklama haberleri ve bilgileri günümüze bugün dahi ışık tutuyor.
Site Adı : Baykuş haber
Site adresi : https://www.baykushaber.com/
Site içeriği / Hizmet verdiği alan : İnternet ( dijital ) Haber
Kullanılan yazılıma ait detaylar (Kullanılan dil vs..) : PHP - Türkçe
ideas for woman artık aktif
|
Yazılım ve Seo Blog
|
İstanbul Psikolog
|
İstanbul iş elbiseleri
|
İstanbul etiket firması
|
Online Mağaza Artık Daha Uygun
|
En iyi çatlak kremi
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0