Yardım
Yeni bir daireye taşındık . Taşındığımız dairede Kablonet altyapısı olmadığı için hizmetimizi sonlandırdık. Gelgelelim binada sadece Türk Telekom fiber altyapısı vardı bizde hemen türk telekoma başvurduk . Fakat bizim internetimiz port olmadığı gerekçesiyle bağlanmadı. Müdürlüğe gittiğimizde bizden önce dairede oturan kişiye (Türk Telekom kullanıyormuş) ait gözüküyormuş port. Daha sonra adamı bulduk felan derken adamın hizmeti bugün iptal oldu. Benim internetim bağlanır mı ve kaç gün sürer ?
Türk Telekom iptali etmiyor
Türk Telekom internet için geçen hafta salı günü arkadaşım türk Telekom müdürlüğünden dilekçe verdi fakat hizmeti hala kapanmadı . Müşteri hizmetlerini arıyoruz bekleyin diyorlar şikayet oluşturduk dönüt alamıyoruz . Ne yapmalıyız ?
Türk Telekom iptal süreci
Türk Telekom internet iptal dilekçesi verildikten kaç gün sonra tamamen sonlanır ?
Port sorunu
Yeni bir daireye taşındık ve dairede fiber internet altyapısı var. Taşınır taşınmaz internet başvurusunda bulundum TT firmasına fakat internetim bağlanmadı . Taşındığım evde benden önce oturan kişi de TT internet kullanıyormuş ama taşındığında internet naklini aldırmamış . Binada 24 port var ve hepsi dolu. Benim portum ise evde benden önce oturan kişi naklini aldırmadığı için sistemde dolu gözüküyor. TT il müdürlüğüne gittim bana önerileri benden önce oturan kişiyi bulup naklini aldırmasını istemem oldu. Bunun üzerine bende adamı bulup naklini aldırmasını istedim fakat beni 2 haftadır oyalıyor . Bugün de tartıştık ve aldırmayacağını söyledi . Ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz nereye başvurabilirim. (TT yardımcı olmuyor)
EGE TIP VS ANKARA TIP ?
|
|
|
BİLKENT MAKİNE YAZILIR MI ?
|
|
Bilkent Makine nasıldır ?
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 342
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.039 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar