DirectX Error / HATASI !
Merhabalar,
Steam üzerinden battlefield 2042 oyununu satın aldım. Başlarda oyunu oynarken bir sorun yaşamıyordum ancak +20 saat sonrası bilgisayarıma windows update güncelleştirmelerini gerçekleştirdim ve bu hatayı almaya başladım. İnternette yerli yabancı tüm kaynakları araştırdım çözüm yöntemlerini denedim ancak bir çözüme ulaşamadım. Birçok kişi EA app'in bilgisayar üzerinden sorun yarattığı konusuna değinmiş. Ekran kartımı ve sistemimi güncelledim ve maalesef çözüme kavuşmadı. Çok spesifik bir hata cod ve bf oyunlarında sıklıkla meydana geliyormuş cod bo6' içinde birçok kişinin çözüm önerilerini inceledim ancak bir türlü sonuç vermedi. Konu ile ilgili bilgilendirmenizi bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler..
Oyunu steam üzerinden başlattığımda https://prnt.sc/mIipYOUKruD- şöyle bi hata veriyor ve devam etmiyor.
Sistemim : Nvidia RTX 4060 laptop gpu ve şu şekildedir.
Ek olarak: Çözüm önerisi olarak ekran kartının driver güncellemelerini eski ve yeni olarak birçok driver'ı denedim ancak yine çözülmedi sorunun windows update sonrası bios update ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
SSD/HDD Hakkında..
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 99 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar