F

Onbaşı
03 Kasım 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 56 (Bu ay: 0)
Gönderileri

RTX 3080 grafik kartımla BF5 oynamaya başladım.

Ray tracing açık ve ultra ayarlarda oynuyorum.

Oyun için video ayarlarında dlss kısmı pasif görünüyor.

Nasıl açılacağı konusunda destek olabilecek var mıdır?

Merhaba,
Günlerdir turuncu switchli Razer Blackwidow Elite modelini arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım. Her yerde yeşil switchli olanı var maalesef.
Önerebileceğiniz, bulma imkanım olan bir yer var mıdır? Aral Game'i arasam destek olurlar mı?
Merhaba,
6-7 aydır ip7+ kullanıyorum. Yaklaşık son 2 aydır konuştuğum kişiler sesimin çok boğuk ve derinden geldiğini söylüyorlar, bunu belirttikleri zaman kulağımı değiştirdiğimde sorun anında düzeliyor. İlginçtir ki sorun sadece telefon sol kulağımdayken konuştuğumda oluyor, karşı taraftan gelen uyarı sonrası sağ kulağıma geçtiğinde sorun ortadan kalkıyor.
Ayarlardan gürültü giderme, kanallar (sağ-sol) arası ses yüksekliği dengesi, işitme cihazı uyumluluğu vb. ayarları deneme için çok kurcaladım ama çözüm bulamadım.
Fikriniz, tavsiyeniz var mıdır? Garanti devam ediyor.
Herkese merhaba,
Halihazırda 2 yıldır kullanmış olduğum IP6 telefonumu bir yakınıma verip, IP7 Plus alacağım. Telefonumdaki verilerin (fotoğraf, whatsapp konuşmaları) çok fazla olması nedeniyle pratik bir yol düşünüyorum. IP6 için itunes'tan aldığım yedeği, direkt olarak IP7 Plus'a kursam herhangi bir sıkıntı olur mu? Sağlıklı şekilde kullanabilir miyim ? Teşekkürler.
Herkese merhabalar,

Uzun araştırmalarım sonucu, bir süredir incelemekte olduğum Monster Abra A7 V6.5 modelini geçtiğimiz cuma günü Kadıköy Monster satış mağazasından satın aldım. Modele ek olarak; +115 lira farkla rami 2666 Mhz olarak değiştirdim ve satış temsilcisi arkadaşın şiddetli tavsiyelerini dikkate alarak +233 lira daha ödeyerek ekranı IPS yaptırdım. Hafta sonu cihaza işletim sistemi kurdum ve oyun vs. denemelerimi yaptım; cihaz hız, oyun performansı vb. konularda beklediğim düzeydeydi ama ekranın siyah olduğu zamanlarda özellikle sağ alt ve sol alttan yansıyan ışıklar (altta fotoğraflar mevcut) dikkatimi çekti. Biraz araştırma sonucu bunun "Işık Sızması" (Backlight Bleeding) olarak isimlendirilen bir problem olduğunu öğrendim. Dün öğle vakti bilgisayarı almış olduğum Kadıköy mağazasını aradım ve teknik servise bağlandım. Durumu kendilerine izah ettim.

Verilen cevap şöyle oldu; "Bu problem IPS ekranların tamamında oluyor, biz panellerimizi LG ve Samgung'tan temin ediyoruz, onlar da garanti veremiyorlar. Olmamasını istiyorsanız TN panel tercih edecektiniz."

Açıkçası telefondaki arkadaşa "ben zaten TN panel tercih edecektim; sizlerin ısrarı sonucu, üstelik 233 lira da fark ödeyerek IPS ekranı tercih ettim" demek ve polemik yaşamak istemedim. Teşekkür ederek telefonu kapattım.

Forumdaki arkadaşlar ısrarla MSI tavsiyesinden bulunurken benim Monster tercih etmemde özellikle forumdaki araştırmalarım sonucu okuduğum "çok ilgililer, müşteri odaklı çalışıyorlar, satış sonrası ihtiyaç durumunda sıkıntı yaşamazsınız" vb. mahiyetteki yorumlar çok etkili olmuştu lakin henüz 1 hafta dahi olmamışken, yaşamış olduğum bu sıkıntıda konunun direkt kestirip atılması açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı.

Durumla ilgili ne yapabileceğim/ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

MONSTER Abra A7 V6.5 Işık Sızması Problemi ve Teknik Servis Cevabı

MONSTER Abra A7 V6.5 Işık Sızması Problemi ve Teknik Servis Cevabı
Herkese merhaba,

Bir süredir orta ölçekli bir oyun notebooku almak için piyasa araştırması yapıyorum. Bütçem max. 4.000-TL civarında. Araştırmalarım sonucu konu başlığında ismi ve aşağıda linki bulunan Monster Abra A7 V6.5 modelinde karar kıldım. Ekteki konfigürasyona ek olarak +ips ekran(+200-TL) ve +2666 mhz ram (+100-TL) eklemeleri yaptım. Bunlarla birlikte fiyat 4.050-TL oluyor ki bu da benim tavan fiyatım. Bu bilgilerle birlikte, uzman arkadaşlara 2 sorum var ?

1-ips ekran, tn ekrana göre bariz kaliteli, fakat oyuncular için mhz ve response time oldukça mühim olduğundan; birkaç yerde tn ekranların ips ekranlara göre bu manada daha iyi değerlere sahip olduğu okudum. Oyun amaçlı satın alımlarda tn ekran seçmek daha mı mantıklı ? Bahsedilen response time etkisini oyun oynarken ips'te çok ciddi derecelerde hisseder miyim ?

2-Bahsettiğim fiyat skalasında önerebileceğiniz daha mantıklı makineler var mı ?

Herkese teşekkürler..

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-5.html#.WBtexPqLTIU
Hakkında
Meslek: İnsan Kaynakları
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 1.386 (Bu ay: 260)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.