Selamlar arkadaşlar, air fry almayı düşünüyorum ama 2 model arasında kaldım. electrolux daha ağır basıyor fakat pek kullanıcı yorumu göremedim. Öncelikle iki modelden birisini kullanan arkadaşlar artısını ve eksisini söyleyebilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim
Ürün Tipi: Air Fryer Fritöz Maksimum güç: 1800 W Kasa Malzemesi: Paslanmaz Çelik Kızartma sepetinin kapasitesi: 5.4 kg Yağ doldurma kapasitesi: 5.4 l Sökülebilir yağ kutusu: Evet Yağsız kızartma: Evet
Ürün Tipi: Fritöz Maksimum güç: 2225 W Kızartma sepetinin kapasitesi: 1.4 kg Kullanım: Rotary, Dokunmatik Kablo tutucusu: Evet Yağsız kızartma: Hayır Sıcaklık kontrolü: Elektronik
Vodafone 50mbit fiber kullanıyorum. firmadan kiralık modem almıştım ama son 4-5 aydır ısınma ve bağlantı kopma sorunları başladı. 800tl civarı, mümkünse TR'de bulabileceğim modem yada router arıyorum. netflix, digitürk beinsport, 2 telefon ve 1 pc olduğu için çoklu mimo desteği olursa güzel olur. Önceliğim 4x4 Mimo destekli Wi-fi 6 özellikli olması. Usb vb. gibi özellikler çok da önemli değil.
Xiaomş Mi5s Plus %20 Şarj sorunu ve Güncelleme Yardım
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 5.060 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El