Vites Atarken Mavi Duman Atması
Merhabalar arkadaşlar,
Arabam focus 3 1.6 tdci. Genellikle 3, 4 gün arabayı hiç çalıştırmayınca sonra 2 dakika moturu çalışır durumdan sonra vites 1'den 2'ye geçince mavi duman atıyor. Ama ilk çalıştırmada mavi duman attığı filan yok. Motor yağına baktım eksiltme de yok belki yeni yeni sorun olmuştur bilemiyorum. Genellikle araba uzun süre yatınca oluyor gün içerisinde çalıştığında farketmedim hiç.
Değer Kaybı Sonucu
Merhabalar arkadaşlar,
Sigortanın arabulucusu(avukat) teklif sundu bende o sırada ekspertiz için başvuru yaptım. Sonra ekspertiz çok düşük bir ücret çıkardı. Sonra arabulucunun teklifini kabul ettim. Arabulucu(avukat) bunun için belgeler hazırlayacağını söyledi. Ekspertizin düşük ücreti sorun yaratır mı? Ben bu düşük ücreti kabul etmek istemiyorum. Arabulucunun fiyatını kabul ettim.
Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim?
Hasar Ödemesi İşçilik
Merhaba arkadaşlar,
Hasar dosyasında benim hesabıma işçilik ücreti ödemesi görünüyor. Servis, benden IBAN numarası istedi ama kafama takılan bir konu var: Bu ödeme neden doğrudan servisin hesabına değil de benim hesabına yatırılıyor? Bu normal mi?
Bu konuda tecrübesi olan ya da bilgi verebilecek biri varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler 🙏
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0