bunadeger.com ASLA ALIŞVERİŞ YAPMAYIN
Merhaba herkese,
Bugün yaşadığım bir problemi hepiniz ile paylaşmak istiyorum ki benim düştüğüm hataya siz de düşmeyin.
Sırf bu konuyu açmak için bütün sitelere teker teker üye oldum.
Başlıkta yer alan bunadeger.com adlı siteden Win10 key satın aldım. Satıcı ismi de Alfa Yazılım. Almadan önce de bir kaç forumda inceledim ve yorumları okudum olumsuz bir yorum nedense göremedim. Hatta bir forumda direkrt olarak bu satıcıdan alışveriş yapıp ürünün eline geçtiği yazan bir yorum okudum (Bu da enteresan). Sonrasında ben de satın aldım.
Kartımdan para çekildi fakat satıcı siparişinizi onaylamıyor, sitede sipariş verdikten sonra da hiçbir şekilde sipariş iptali için bir sayfa bulunmuyor. Site zaten tamamen saçmalık, hata bende alışveriş yaptım.
Satıcıya whatsapp üzerinden yazdım, telefon ile aradım, site üzerinden mesaj attım. Sonuç ne mi? Cep numaram arama ve whatsapp üzerinden engellendi
Sitenin şikayet sayfasına da zaten ulaşamıyorsunuz. Asla itibar etmeyin.
Yönetici olarak program açamıyorum
Merhaba,
Sorunum dün GTA5 i açmaya çalışmam ile başladı. Öncelikli olarak GTA5 i hiçbir şekilde açamıyordum, Program Files den kontrol ettiğim zaman dosyaların sadece yönetici olarak çalıştığını fark ettim. (.exe) dosyalarının köşelerinde sarı mavi kalkan simgesi var. Sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır dediğimde işe yaramıyor. Sonra denediğim hiçbir yönetici onaylı programın açılmadığını fark ettim. Denetim masası da normalde sorunsuz açılırken denetim masasını da artık açamıyorum. Bilgisayarım daha yeni içinde lisanslı windows bulnumuyor, belki bundan dolayıdır diye lisans alayım dedim. Fakat key girmek için Ürün Anahtarını Değiştire bastığım zaman ekran donup kalıyor. Ne yapmam lazım bilemedim. Programlarımın yarısı artık çalışmaz hale geldi.
İlk defa 3D printer alacağım sorularım var
Öncelikle merhaba herkese,
İlk defa 3D printer alacağım bu konuda oldukça bilgisizim, bundan dolayı tavsiye ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Genel olarak figür basımı için kullanmak istiyorum printerimi, 2000-2500 TL gibi bir bütçe için en uygun başlangıç printeri öneriniz ne olur acaba?
Baskılarımı düz beyaz filament ile alıp boyamak gibi bir planım var. Ne tür bir boya kullanmamı önerirsiniz?
İnternette hazır çizimler için önerebileceğiniz bir web sitesi var mı?
Son olarak kendim çizim yapıp basabileceğim ücretsiz bir program öneriniz var mı?
NVIDIA Ekran Kartı Yardım
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 602 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware