Z

Çavuş
18 Temmuz 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 29 (Bu ay: 0)
359209 Gün Cezalı
356912 gün 9 s. 19 dk. kaldı
Gönderileri
Arkadaşlar pazartesi günü araç almak için İstanbul'a geleceğim. Küçükçekmece yakınlarında tavsiye edebileceğiniz bir ekspertiz firması var mıdır?
Arkadaşlar merhaba, bir süredir araç bakıyorum, aslında baktığım bant 150.000 civarı idi, ancak bir kısmını başka bir yatırıma ayırmak istiyorum. Kafamda kesinlikle arkadan itişli bir araç almak var.(Bir ara a4'e kaydım ama) 3.20ied bakıyordum özetle. Sonra buhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2015-model-plus-m-plus-plus120i-plus12.000-km-de-335047111/detay araca denk geldim. Yaşadığım şehirde olması sebebiyle test etme fırsatım oldu. Araç gerçekten 3.20ied'den bile daha iyi hızlanıyor. Kullanımı inanılmaz keyifliydi yani. Fabrika değerleri de 0.4 saniye daha iyi zaten.(0-100 7.2) Ama arka kısım c sınıfı araçlara göre bile küçük.

Neyse asıl mesele bunlar değil aslında. Araç galeri sahibinin arkadaşın, yani kullanmaya devam edilmiş ilana koyulduktan sonra. İlanda her ne kadar 12.000 km yazsa da araç şu anda 20.000 km'ye gelmiş. Yani bu da demektir ki bu araç ilan koyulduğundan beri 8.000 km kullanılmış. Böyle bir durum olunca gözüm korktu açıkçası, yani aracı alırsam 2-3 sene ya da 1 sene sonra satamayacağıma ilişkin. Ama aynı paket ve benzer km 1.16'ilerde aynı fiyat, insanlar neden bu aracı almıyor? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 98
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.884 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 80 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.