Araç Tavsiyesi (tercihen elektrikli)
Merhabalar
Yeni araç alma arifesindeyim ve elektrikli istiyorum tavsiye ihtiyacım var.
Şu an 3 araç arasında kaldım
1.Togg T10f-- Şikayet sayfalarında t10x için aşırı derecede fazla şikayet gördüm. Bu şikayetler genelde ciddi yolda bırakan şikayetler
2. Byd Seal--- Donanım olarak çok dolu bir araç ancak hem çinli olması hemde menzilinin emsallerine göre düşük olması düşündürücü
3. Kia EV3 --- Bu aracın menzili ve donanımları iyi ancak donanımlı versiyonunun fiyatı ötv dilimi kaynaklı 3.1 milyona kadar çıkmış Bütçeme yeten versiyonlar ise boş paket sayılır.
Ekstra eklemek istediğiniz mantıklı gördüğünüz araç varsa yazabilirsiniz
Tavsiyeye ihtiyacım var teşekkürler.
Ek olarak 0 araç bakıyorum 2.5 milyon diyebilirsiniz bütçeme
Foruma yabancıyım yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Son 5-6 aydır grafik isteyen oyun oynarken ekran kartımda aşırı ısınma problemi var. Öncesinde 60-65 derecede çalışan oyunlar bile 80 üzerine çıkmaya başladı. Sistem istemeyen oyunlarda problem olmuyor ancak sistem isteyen oyunlarda tam olarak ekran kartı 83 dereceye çıktığında o oyunun crash hatasını veriyor. Fanlarda problem yok görünüyor, sistem bakımlarını yaptım ancak farketmedi. Paylaştığım resimdeki veriler crash vermeden 2-3 saniye öncesinin verileri. Benim göremediğim başka bir sıkıntımı var yoksa tam anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada Sistemim i7-6700 ve gtx 1070

80-85 bin TL arası 2. el araç önerisi
msi z270 gaming m3 için nasıl bir ram almalıyım?
gtx 1060 ler arasındaki fark
|
msi gtx1070 gaming x e oyuncu monitörü önerisi
|
bu sistem nasıldır?
aradaki farkı anlayamadım yardımcı olur musunuz?
|
6000TL monitör dahil sistem tavsiyesi
|
4500tl ye oyun bilgisayarı
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 630)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0 

. Sonra ps4 düşündüm ancak bilgisayarın zevkini vereceğini sanmıyorum o yüzden 4500 tl ye monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum yardımcı olur musunuz?