Onbaşı
10 Mayıs 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 37 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Bu bölüm hakkında bilgisi olan var mı? Eğitimi nasıl?
arkadaşlar daha önceden bu tarz konular çok açıldı biliyorum fakat haftadan haftaya bile fark edebiliyor bu kargo işleri. Yakın zamanda internetten kitap almış olup da sorun yaşamayan/yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, biraz foruma bakındım ama endemik, limit ve 3d yayınları için bir yer bulamadım. Acaba bu konuda bilgisi olan var mı?
Beyler merhaba, konsolun L tuşu basıyor ama konsolda işlemiyor. Bunun tamirini Karşıyakada sordum ama yapmıyorlar. Tamirini yapan yer biliyor musunuz? İçini açsam kendim yapabilir miyim, gerçi tuş değişimi falan gerekmiyor yüksek ihtimal ama.
Hala garantisi bitmemiş Iphone 6+ telefonumu servisten nasıl değiştirebilirim ? Telefonun ekranı kırık ve yaptıracak kadar param yok maalesef ve servisten telefonu değiştirmek istiyorum , ha tabi tek sorunu ekranının kırık olması değil tabi. sorunları şunlar :

Ekranda sararmalar var
bazen şarj alıyor bazen almıyor (şarj soketi arızalı değil, şarj aletim orjinal)
Bataryası şişti
mikrofondan ses değişik gidiyor (kısık gibi)

bunlar değişim sebebi midir ?

bu arada sanırım telefonun üstüne belirli bir miktar para verip yenisini alabiliyormuşum bu miktar nedir ?
http://www.hepsiburada.com/dark-dragon-3x12cm-fan-1xusb-3-0-pencereli-atx-siyah-kasa-dkchdragon-p-BD200047

Bu kasayı alacağım ama fiyatına göre özellikleri vs. çok iyi daha önce dark marka kasa da kullanmadım bu yüzden biraz şüphelerim var sizce almalı mıyım?
Beyler bugün yeni anakart aldım ve büyük bir hevesle montajını yaptım. herşey güzel gidiyordu windows açılana kadar. Bios da klavye çalışıyor fakat windows açılınca çalışmıyor. Bazı yerlerde anakart değiştirince format atmak gerektiğini okudum ama içinde önemli bilgiler var ve onları yedekleyip öyle format atmak istiyorum. Bu arada yeni anakartın chipseti farklı. Sizce nedeni ne? Format atmak çözer mi?
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
PC
Oyun Platformu
PS3
Oyun Platformu
Nintendo DSi
Takım
Beşiktaş
İşlemci
Intel Core2 Quad q8300
Anakart
Gigabyte G-41-M Combo
Ekran Kartı
Sapphire Amd HD 7750 2gb 128bit
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 119 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.