Word otomatik içindekiler hakkında yardım(çözüldü)
çözüldü
Merhaba;
Bu motoru kullanan bir aracı deneyen, kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Bu motora sahip araçların olumlu veya olumsuz yönlerini merak ediyorum. Seat ibiza 2020/2021 1.0 80ps manuel almayı düşünüyorum. Araç çoğunlukla şehir içinde kullanılacak olup nadiren şehir dışı kullanılacaktır. Çok yüksek sürat beklentim yok genellikle max. 130 140lara kadar çıkmaktayım. İç donanımın fiyatına göre güzel olması ilgimi çekmekte.
Şuan 1.5 dci megane 2(2005 model) kullanmaktayım. Bu araca göre tork olarak çok düşük gözükmekte, performans olarak çok mu geride kalır yoksa 15 16 yılda gelişen teknoloji bu performans eksiğini hissettirmez mi?
Bu konuda tecrubeli arkadaşların fikirlerini beklemekteyim.
Okuyan yorum yapan, yapmayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
kira gelir vergisi hakkında soru
Merhaba;
Kardeşimin adına kayıtlı olan bir daireden gelen kira geliri benim hesabıma yatmakta. gelir vergisini öderken daire kardeşimin adına olduğundan ötürü vergiyi kardeşimin bilgilerini girerek yatırdık. Bana GİB tarafından kira gelirim olduğunun tespit edildiği ve beyanname yaparak ödeme yapmam gerektiği konusunda bir uyarı geldi. Eğer beyanname vermezsem bu konuda vergi dairesi tarafından iletişime geçilerek gerekçe istenebileceğine dair bir uyarı bulunmakta.
Bu konuda ne yapmam gerekli, mülkün ve gelirin vergisinin ödendiğini vergi dairesine ispat etmem yeterli olur mu yoksa benim adıma da gelir vergisi ödenmesi mi gerekmekte? Eğer gerekiyorsa 1 gelire 2 kez vergi ödemiş olacağım bu da saçma bir durum, bu konuda nasıl bir düzeltme yapabiliriz. Bu konuda bilgi ve fikri olanların yorumlarını bekliyorum.
Herkese teşekkür ederim.
Maksimum 140 bin liraya araç önerisi
Herkese merhaba
135 140 bin civarına çıkabilecek kadar bütçem bulunmakta. Kafamda şuanda opel astra j kasa, seat ibiza ve wv polo var. Sizce gerek kullanım, gerek performans ve piyasada tutunma olarak hangi aracı seçmeliyim. Bu modellerin bu motorları dışında da tavsiyeleriniz veya uzak durmam gereken versiyonları varsa tavsiyelerinize açığım. Bunlar dışında da bu fiyatlarda marka model tavsiyeleriniz varsa alabilirim. HB araç aramaktayım. Aşağıda da bir süredir yaptığım araştırmalar sonucu örnek olarak bulabildiğim temiz araçların linklerini koyuyorum. Tavsiye veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim.
ibiza ->
astra ->
polo ->
samsung np550p7c anakart yardım
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.114 (Bu ay: 91)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Araç tercih-kıyaslama