I

Onbaşı
20 Nisan 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 140 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Sizce 2023 yılında bilgisayar mühendisliği sıralaması ne olur? Bu ivme ile puanlar artmaya devam eder mi yoksa düşüşe mi geçer
2021de 142k ile kapatan deü cs bu sene 110k ile gelmedi şaka mı bu nasil bu kadar çekiyor
Merhaba bu sene sayısal alanda 110k sıralama yaptım. Üniversite tercihi için önerdiğiniz bölüm var mi? Bilişime meraklı biriyim. Sağlık önermeyin lütfen. Teşekkürler
Merhaba, bu sene sayısal 110k yaptim ytü istatistik gelir mi sizce
2021 144k
2020 172k
2019 190k
2018 184k
2019 176k
2020 159k
2021 142k
Sayısal sıralaması bunlar. Ben ise bu sene 110k yaptım. Bu bölüm gelir mi? Bir anda 32k çekmez değil mi? Kontenjan 60+2

merhaba.

eksi sozlukte entry girisi ve tanıtım yapmaktayim.

sizden istedigim girilmesini istediginiz metni bana yollamaniz

not ://

lutfen siyasi/dini / illegal ve her türlü ayrıstırmaya sebep olacak entry girmemi teklif etmeyiniz kabul etmiyorum.

entry basina 50 tl

baslik acmami isterseniz 70 tl ücret almaktayim

Arkadaşlar merhaba öğretmen bir arkadaşıma laptop alacağız günlük işler için, altta bıraktığım laptop sizce nasil kendisi kasmasını istemiyor ve büyük ekran olmasını istiyor. Sizce nasil bu bilgisayar veya tavsiyeleriniz var mı başka (laptop olması şart nolur masaüstü önermeyin)
Dostlar iyi akşamlar. 6 bin TL civari önerebileceğiniz laptop var mı? Daha çok günlük işler için lazım, ssd olursa iyi. Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Merhaba, 12.sınıfa gidiyorum. Herhangi bir etüte falan gitmiyorum fakat kendimi denemek için ve netlerim ne durumda diye bakmak için ettüteki denemelere girmek istiyorum. bildiğiniz bir yer var mı bursada parasını verip denemeye girmek için. teşekkür ederim şimdiden
Merhaba iyi günler, yandex diskte eşitlemeyi sadece benim belirlediğim klasöre açıyorum ve oradan tek fotoğrafların yüklenmesini istiyorum. Buraya kadar sorun yok fakat yandex son çektiğim fotoğrafları da yüklüyor bunu nasil durdururum tüm yere baktım bulamıyorum
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 126
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 32.588 (Bu ay: 761)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.