A

Onbaşı
09 Mart 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 27 (Bu ay: 0)
Gönderileri

1 / 900 mmr arası hesap alınır tercihen az maçı olan

İçinde Dota 2 ve csgo bulunan (vac'sız prime hesap) alınır. Tercihen dota ve cs rankı düşük hesap alınır.

Merhabalar, Casper Excalibur G770 laptop satın aldım. Tüm driverleri sitesinden kurdum hoparlörden ses geliyor lakin kulaklık taktığımda kulaklıktan ses gelmiyor aksine hoparlörden ses gelmeye devam ediyor. Çok araştırdım ama çözümü bulamadım. Kulaklık girişinin bozuk olup olmadığını anlamıyorum bunu nasıl anlarım? 2 kulaklık denedim Acer laptopta çalışıyor lakin Casper'da çalışmıyor. İyi forumlar.

Pazar fiyatının %80 oranınca Arcana satılır. Mesaj yoluyla istediğiniz Arcanayı ve fiyat teklifinizi yazınız.

https://steamcommunity.com/profiles/76561198132875208/inventory/ envanter koleksiyon itemlerine bakabilirsiniz.

Fiyat 150 TL.

Merhaba

Acer Aspire E5 553G T7Q5 laptopu kullanmaktayım.En ufak bir işlemde bile bilgisayar cpu kullanımı %100 %90 arası oluyor anlık olarak.Ekran kartım r8m445dx(r5 512 mb +r7 2gb) oyunlarda görüntü yırtılması engellemek adına dikey eşitleme yapıyorum o zamanda fps düşüşü yaşıyorum.Dikey eşitleme kapandığında anlık fps düşüşü ve görüntü yırtılması yaşıyorum.Ekran kartımdan r7 nin çalışmadığını düşünüyorum yada işlemcide sorun olduğunu.İşlemcim A10 9600p 3.30 turbo ghz ve 8 gb ram'e sahibim.Bilgisayara defalarca temiz kurulum yaptım ama verim alamadım.Sorunun ne olduğunu anlamıyorum bana yardımcı olabilecek biri var mı ? İyi forumlar.
Merhaba

Acer Aspire E5 553G T7Q5 laptopu kullanmaktayım.En ufak bir işlemde bile bilgisayar cpu kullanımı %100 %90 arası oluyor anlık olarak.Ekran kartım r8m445dx(r5 512 mb +r7 2gb) oyunlarda görüntü yırtılması engellemek adına dikey eşitleme yapıyorum o zamanda fps düşüşü yaşıyorum.Dikey eşitleme kapandığında anlık fps düşüşü ve görüntü yırtılması yaşıyorum.Ekran kartımdan r7 nin çalışmadığını düşünüyorum yada işlemcide sorun olduğunu.İşlemcim A10 9600p 3.30 turbo ghz ve 8 gb ram'e sahibim.Bilgisayara defalarca temiz kurulum yaptım ama verim alamadım.Sorunun ne olduğunu anlamıyorum bana yardımcı olabilecek biri var mı ? İyi forumlar.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.536 (Bu ay: 127)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.