Çavuş
09 Şubat 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 268 (Bu ay: 1)
Gönderileri
HERKESE SELAMLAR. KENDİM YAKLAŞIK 9 AYDIR GAYET MEMNUN BİR ŞEKİLDE TURKNET KULLANIYORUM. EVRAKLARIMI GÖNDERDİĞİMDE 2 GÜNDE BAĞLADILAR.
BENDE BU MEMNUNİYETİM KAPSAMINDA ARKADAŞIMA DA TAVSİYE ETTİM O DA KENDİNE BAĞLATTIRMAK İSTEDİ. 4 NİSANDA GÖNDERDİĞİ EVRAKLARDAN SONRA İŞLEM HALEN BAŞLAMADI. NE ARAYAN NE SORAN VAR.
Sivasta yaşıyorum. Sitemizin A bloğunda oturan 70-80 yaşlarında bi adamdan corona çıkmış. Torununun düğünü için Fransaya gidip gelmiş. Geçen hafta ambulansa bindirilişini uzaktan izlemiştim. Şimdi duvarlar iyice dar gelmeye başladı.
Arkadaşlar elimde 2 adet jet flo 120 fan var biraz sesli çalışmaya başladılar. Normal fanlarda arkayı açınca plastik sekmanı çıkarıyorsun yağıyorsun ama bunda arkada bitane mıknatıs var başka bişey yok. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. Şimdiden teşekkür ederim.
MİLLET ANLAMSIZ BİR ŞEKİLDE 4-5 YIL ÖNCEKİ İLANA HALA SATILIKMI FALAN YAZIYOR VE BİRDEN ÜSTE ÇIKARIYOR. BİZDE ZANNEDİYORUZ GÜNCEL İLAN BİDE BAKIYORUM YILLAR/AYLAR OLMUŞ İLAN AÇILALI.

İKİNCİ EL FORUMUNUN DÜZENİ GEREĞİ BENCE ÜRÜNÜ SATAN KİŞİ İLANI GÜNCELLEMEDİĞİ TAKTİRDE ÜSTE ÇIKMASIN. YANİ ESKİDEN OLDUĞU GİBİ OLSUN.

EMİNİM BİRÇOK FORUM KULLANICISI BENİMLE AYNI FİKİRDEDİR.

DESTEK OLMAK VE KONUYU ÖN PLANDA TUTMAK ADINA DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM.
Ips panel monitör almayı düşünüyorum arkadaşlar. 27" olarak bu fotoğraftaki kafama yattı. Sizce artı ve eksileri nedir. Hoparlör benim için önemli bir detay değil. Ama iki cihaz birden bağlayabilirsem güzel olur. Avantajlı duruma göre 24" de olabilir. Maksimum bütcem 1200 tl.

Evet arkadaşlar bios şifresini bulmam gerekiyor. WINDOWS a erişimim var. Nasıl halledebiliriz ?
Evet arkadaşlar problemim belirttiğim gibi. kablolu bağlanırsam hızım 72 mbps. Türknet kullanıyorum. Modemim TT nin verdiği Zyxel VMG3312-B10B. Bilgisayarımın wifi alıcısının modeli Qualcomm Atheros AR956x. Sorun neden olabilir yardımcı olabilecek birisi varmıd ?
Arkadaşlar TT den Türknet e geçiş yapacaklara yardımcı olması için yayınlıyorum. Başvuru ve bağlantı sürecindeki tüm gelişmeyi anlatacağım.

Daha önceki paketim TT 24 MBPS VDSL 2 yıl taahhütlü idi. 15 eylülde sözleşmem bitti. Uzun zamandır AKN siz kullanıyordum.

Öncelikle 1 Eylülde başka bir servis sağlayıcıya başvurdum. 13 gün boyunca hiçbir işlem yapılmadı , hiçbir şekilde ben aramadığım sürece bilgilendirilmedim. Sadece forumda konusunu açınca beni aradılar ve evrakımda sadece tarihte 2019 yerine 19 yazıldığı için sorun olduğu belirtildi. Konusunu açmıştım profilimden ulaşabilirsiniz. Turknet kararım ondan sonra gerçekleşti.

13.09.2019 da internetten başvurumu yaptım 1 saat sonra falan aradılar. 35 MBPS uygun olduğu yanında 1000 dk da her yöne kademe 1 ülkeleri dahil ev telefonu da olan pakette karar kıldık. Fiyat 75 tl. Yanlış hatırlamıyorsam ya 5 Tl yada 10 Tl farkla aktivasyondan sonra 75 MBPS e yükseltebileceğim söylendi. (1 AYDA ÜCRETSİZ KULLANIM TANIMLADIKLARINI BELİRTTİLER. JAHREIN TAKİPÇİLİĞİNDEN DOLAYI)

Maile evrakları gönderdiler gerekli yerleri imzalayıp MNG kargo ile ücretsiz olarak gönderebileceğim söylendi. O gün şehir dışında olduğum için anca pazartesi ayarlayıp kargoyu gönderebildim.

Kargoya verdikten 3 gün sonra 19.09 da Sivas dan TurkNet in Tekirdağ merkezine ulaştı. Aynı gün aranıp sesli onayım alındı. Ve 48 saat içinde bağlanacağı söylendi.

21.09 yani bugün bağlantının tamamlandığı söylendi. Kullanıcı adımı ve şifremi SMS olarak gönderdiler. Modemden kullanıcı adını ve şifreyi değiştirip modemi yeniden başlattıktan sonra bağlandım.

İlk izlenim olarak yaptığım testlerin görüntülerini yüklüyorum. Gayet memnun kaldım. Buradan Turknete teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Tüm süreç boyunca gayet ilgililerdi. Ne zaman çağrı merkezini arasam kısa sürede bağlanabildim. Ve her türlü gelişmede hem sms hemde mail olarak bilgilendirildim. Fotoğrafını attığım hız testleri esnasında modeme 5 telefon 1 bilgisayar bağlıydı ve hepsi aktif kullanılmaktaydı. Modem marka modelim Zyxel VMG3312-B10B. Şehir Sivas Merkez.

1 Eylülde internetten başvuru yaptım. Müşteri temsilcisi beni aradı gerekli görüşmeyi yaptıktan sonra 2 saat içerisinde bir özel numaradan kurye beni aradı kimlik ilgileri sözleşme imzası vs. bunları aldı. Tüm sorun bundan sonra başladı. 15 eylülde tt aboneliğim bitiyor. 24mbps kullanıyorum. 35mpbs olan millenicom tarifresini istedim. 13 gündür arıyorum müşteri hizmetlerini aciliyetinizi bildireceğiz diyorlar. Burdaki millenicom temsilcisine yazıyorum evrakınızda sorun var diyorlar.Diyorum tamam gönderin kuryenizi geri imzalayalım yada gelemiyorsa ben gidiyim ona da kesin birşey söyleyemiyorlar. belkide kurye bize yanlış gönderdi diyorlar. 13 gündür bir arpa boyu ilerleme kat edemedik. Kesinlikle pişman olursunuz başvurmayın derim ben. Şikayetvar.com dan tam konu açacaktım ki 2572 şikayet var. Ve memnuniyet düzeyi %17. Dedim bu dereceye gelmiş bir firmaya şikayet yazsam ne fayda olacak. Keşke başvurmadan önce biraz araştırsaydım. Sadece mesut çevikle beraber olan söyleşisine bakıp aldandım. Ve dedim ki iss işi artık tekellikten çıksın destek olalım. şuan anladım tt neden tekel. 10 Yılı aşkındır tt abonesiyim. hiç sorun yaşamadım şu güne kadar.
Az önce bi konu vardı Suriyelilerin çok güçlü olduğunu iddia ediyordu. Konu silinmiş. Bunlar artık öyle bi hale geldi ki kendilerini çok güçlü hissetmeye başladılar. Artı olarak halkımız arasındaki çürük elmalarda bunlardan korkmaya başladılar. Bence devlet bişeyler yapmadan bizim halk olarak artık baskı altına almamız gerekiyor bunları.
Hakkında
Meslek: OGM Mühendis
İlgi Alanları: Bilişim Sistemleri / Otomotiv Sektörü / Elektronik
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Volkswagen
Mobil cihaz
huawei
Operatör
turktelekom
ISS
turknet
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
TV
Sony
Ses Sistemi
Creative
Tablet
Asus
Notebook
Asus
GPS, Navigasyon
Tomtom
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Motosiklet
Honda
Dünyadan Futbol
Juventus FC
Kulaklık - Amfi
Pioneer
İşlemci
Intel
Anakart
Asus
Sabit Disk
Corsair
Ekran Kartı
Asus
Modem
Cisco
Beyaz Eşya
Hotpoint
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 349
İkinci El Bölümü Mesajları: 194
Konularının görüntülenme sayısı: 18.996 (Bu ay: 550)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 120 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.