millenicom pişmanlık mı acaba
merhaba arkadaşlar
bu içeriği oluşturma amacım millenicom a gececekler gecmeyi düşünenler ve sorunu çözemeyen servisi hakkında
gecen hafta aslında sadece bilgi almak için aramış oldugum millenicom beni ikna ederek kendilerine gecmemi sagladı.
hemen 1-2 gun içinde kullanmakta olduğum alfa iletişimin interneti kesilip millenicom baglandıgına kurulum asamasına geçileceğine dair mesajlar geldi.
yaklaşık 4 gundur kurulum yapıyorum yapıyoruz yaptırıyorlar ama sonuç aynı
dsl ışıgı yanıyor ama internet yok.
her arayanla sabırla 3-4-5 defa kurulum yapıyoruz yok yok yok
dedilerki senin modemin bozuk tamam dedim aldım gittim iki tane pc tamircisine adamlar gulduler dsl ısıgı yanıyorsa bu hatta gecmeden once ınternet kullanırken bunlara gecince internetin gittiyse sorun senın modemde degildir deyip gulduler.
tekrar yaptıgımız görüşmede teknik servis yönlendiriyoruz dediler ve gelen sms te
{bina içi dışı mudahale ile kablolama, modem kurulumu gibi mudahale yapılırsa faturanıza 399.90 tl eklenecektir}
hadi bunada bişey demedim eve geldim modem arayuzune girdim kontrolleri yaparken
tanılama secenegınde wan arayuz baglantısını test ettim ve toplam 5 testten sadece ISS ile Kimlik Doğrulama Testi başarısız oldugunu gördum
müşteri hizmetlerini tekrar aradım durumu anlattım k.adı veya şifrenın yanlış olma durumu varmı diye sorum beklememi söyledi yaklaşık 17 dk bekledikten sonra hatta başka birisi geldi sanki yeni aramışım gibi actı durumu anlattım 16 17 dkdır bekliyorum dedim şaşırdı.
önceki görüşmelerde cahil muamelesi yaptıklarını azarlama tonunda konuşmalarının detaylarını yazmıyorum
şimdi buraya ekran görüntülerini de koyacağım yaptıgım işlemlerin.
son durum
internet yok oğlu yok
Subaru XV 2012 Aranıyor.
|
|
Program içeriği geliştirme ve düzenleme
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.310 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer İnternet Servis Sağlayıcıları