Adını Unuttuğum Yabancı Film
Eski bir film vardı adını hatırlayamıyorum, filmde bir aile yeni bir eve taşınıyordu sanırım, evde çocuklar en güzel odaları kapıyordu sona kalan çocuğada kimsenin almadığı oda kalıyordu, ama o odada gizli bir bölme vardı o bölme ile salonu demir mazgallardan izleyebiliyordu, filmin adını hatırlayan var mı?
Dolby Home Theatre v4 Kuramıyorum.
Bilgisayarım Acer Aspire V3-571G (Windows 10)
Bilgisayarıma format atmadan önce Dolby ses sistemini (dolby home theatre v4) kullanıyordum.
(Bunu)
Formattan sonra DOLBY DIGITAL PLUS çıktı, harici olarak dolby home theatre v4 sistemini kuruyorum ama ses efekti>Hoparlör>Özellikler<Dolby
kısmında Dolby Digital Plus gözüktüğü için (dolby home theatre v4) kullanamıyorum.
Bende bu şekilde çıkıyor. Bu Dolby Digital Plus ta sadece açık kapatabiliyorum içinde ayar yapamıyorum.
Önceden bu şekilde çıkıyordu bir sürü driver indirdim bir sürü yol denedim olmadı.
Realtek üzerinden bilgisayarıma uyumlu olan ses driverini indirdiğim anda Dolby Digital Plus geliyor bazı kullanıcılarda yanında bir dolby daha oluyor onda dolby home theatre v4 de oluyor. Mesela DJ Urko Driver diye bir driver paketi var dolby nin bütün sistemlerini yüklüyor ama bende 3 dolby sekmesi oluyor 2 tane Dolby Digital Plus oluyor 1 tane dolby home theatre v4 oluyor ama yine kaliteli bir ses alamadım.(sesler iç içe geçiyor)
Ses efektinden girdiğim zaman hoparlör özellikler dediğim zaman dolby home theatre v4 çıkmıyor.
Sanırım indirmem gereken Realtek Driverinde Dolby kısmı Dolby Digital Plus değil de, dolby home theatre v4 şeklinde olanını indirmem gerekiyor.
Bazı videolarda aygıt yöneticisinden ekleme yapıyorlar onu da denedim fakat hoparlör özellikler kısmında gözükmediği için aktif olmuyor.
Aranızda benim gibi bu şekilde sorun yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? 2 gündür bunun ile uğraşıyorum çözüm bulamadım.
Gölün ortasında tahta bir ev Japon veya Çin filmiydi?
|
Amfi ile Jak bağlantısını nasıl yapabilirim?
Adını Unuttuğum Bir Bilim Kurgu Filmi Acil Yardım
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.387 (Bu ay: 123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema