Merhaba arkadaşlar ford courier arabamın fiskiye motoru çalışmadıgı için yenisi aldım taktım ama oda çalışmıyor kontrol kalemi ile kablolarını kontrol ettiğimde akım sürekli var ve motora gelen her iki kablodada elektirik sürekli var motoru takıp silecek fiskiye düymesin bastıgımda normalde silecek bir kaç kere calışır ama çalışmıyor motorunun kablolarını söktüğümde silecekler olması gerektigi gibi çalışıyo sorun ne olabilir sizce normaldr mantıken dügmeye basıldıgında elektirik gelmesi lazım yanlışmıyım.
Arabamın angel led ve gündüz ledi yanmıyor
Merhaba arkadaşlar benim ögrenmek istedigim bir iki konu var yardımcı olursanız cok sevinirim
Aracımda Angel led uygulaması var (rgb) bunun yanında ben far üstü kaş yaptım bunuda park lambalarına bağladım kumandadan acınca ledler yanıyor ama gündüz ledi çalışmıyor!! Arabaya binip kontağı çevirince yanmaya başlıyor. Angel ile gündüz ledi aynı kablo hattına baglı
ikinci bir diger konu ise kısa farları açtıgımda angel ledler sönüyor ama baglı oldugu kabloda elektirik var. bunu stabil bir şekilde çalıştırmam için ne yapmam gerekir.
Ben istiyorum ki kumandadan açtıgımda Angel led ve gündüz ledleri yansın gündüz ledleri park halinde ve kısa farlardada yansın istiyorum ama başaramadım park lambası sürekli yanar iken angel ledler sönüyor
gündüze ledleri hiç çalışmıyor sanki elektirik yetmiyor gibi gündüz led kablonun bir ucunu aküye deydirdigimde lambalar canlanıyor ve ledler çalışıyor.
nasıl bir yol izlemeliyim dostlar.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 558 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Elektronik ve Mekanik