Ryzen 9700x entegre grafik kartı var mı?
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir sistem toplama aşamasındayım ama şu an için harici ekran kartına ayıracak bütçem yok. Aklımda AMD Ryzen 9 9700X işlemcisi var ama bu işlemcinin entegre grafik birimi (iGPU) olup olmadığını net olarak bulamadım.
9700X’i harici ekran kartı olmadan, geçici süreliğine görüntü alabileceğim şekilde kullanabilir miyim? Yoksa sistem hiç açılmaz mı? Daha önce bu şekilde kullanan ya da bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Satın almayı düşündüğüm siteye mail attığımda “entegre grafik yok” yanıtı verdiler. Fakat internette bazı kaynaklarda işlemcide 2 çekirdekli bir GPU olduğu yazıyor. Bu konuda net ve doğru bilgisi olan biri varsa aydınlatırsa çok memnun olurum.
usb ses kartı tavsiyesi
Arkadaşlar elimde fiio fh3 kulaklık var. tidalde master ve hifi kayıtları dinlemek amaçlı harici bir ses kartı arıyorum. benim bulduklarım aşağıdaki ürünler, bunlar hakkında fikri olan ya da başka ürünler hakkında öneri verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. bütçem max 1100tl
https://www.hepsiburada.com/audioquest-dragonfly-black-usb-dac-preamp-headphone-amp-p-hbv00000p8613
bot tavsiyesi
|
kulaklık tavsiyesi
|
1000tl müzik odaklı kulaklık tavsiyesi
CSS sorunum var
Sefiller hangi yayınevinden alınmalı?
|
Kitap Önerisi
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware