Türknet 37 Yıllık Sabit numaramı vermiyor!
Yaklaşık 2.5 yıl önce internetimi TTNET'ten TÜRKNET'e taşıdım. Bana telefonumu da taşımam gerektiği söylendi yoksa sıkıntı çıkar vs dediler. Bende TÜRKNETE güvenerek hem telefonumu hemde internetimi türknete taşıdım. 2 hafta önce Türknetten GIBIRNETE geçiş yaptım fakat 37 yıllık telefonumu TÜRKNETTEN geri alamıyorum!!!! Bizim müşterimiz değilsiniz size yardımcı olamayız gibi saçma sapan cevaplar veriyorlar. Yapacakları şey sadece numaramı ortak havuza atmaları. Telefon numaramı geri alabilmem için ne yapmalıyım bana yol gösterir misiniz?
Türknet müşteri memnuniyetsizliği ve ilgisizlik
23 kasım 2020 tarihinde 0216***1193 no'lu telefondan kurulum tarihi için arandım telefonda ki şahıs bana evime 2. interneti kuracağım için bina içi yeni kablo çekmelisin sizde 2. kablo yoktur dedi pazartesi günü gelmesi gereken ekibi cumartesi günü göndereceğini söyledi. Elektrikçi çağırdım telefondaki şahısın dediği gibi eve yeni hat çekmeme gerek yokmuş 2. bir hat var varmış. Ertesi gün tekrar şahısı aradım ve durumu anlattım bana yarım ağızla o zaman size yarın ekip gönderelim dedi tamam dedim. İşten izin aldım ve bugün (26.11.2020) tarihinde gelen veya arayan olmadığı için tekrar 0216***1193 telefonunu aradım işten izin aldığımı ve beklediğimi söyledim telefondaki şahıs ismimi benim biliyor musun diye sordu. Bende kendisini bana hiç tanıtmadığını bu sebepten bilmediğimi söyledim bunu söyledikten sonra bana hiç bir şekilde konuşmaya fırsat vermedi ve arka arkaya sert bir tonla konuşmaya başladı ''git ne işin varsa yap ne bekliyorsun benim problemim değil, cumartesi dedik sana .... vs vs'' sonra telefonu yüzüme kapattı(26.11.2020 saat 12.35 civarı) arka arkaya 7 8 kere daha aradım fakat telefonu açmadı şikayet hattınızı aradım telefona sekreter çıktı kimseye ulaşamadım bu sebepten dolayı şikayetçiyim gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum bu şekilde aşağılama ve umursamazlık ben hiç bir yerde görmedim. Turkneti aradığımda otomatik cevap olarak modeminizi takıp interneti kullanabilirsiniz diyor hizmet başlatılmış anladığım kadarıyla fakat ekipler gelmeden nasıl başladı bu hizmet onu anlayamadım hala interneti gelip bağlamadılar evraklarımı bile teslim etmedim daha. 3371 e tam 5 kere mesaj attım RANDEVU yazıp oradan da bir dönüş olmadı. Sanırım daha başlamadan Türknet maceramı sonlandıracağım ileride daha büyük sorunlar yaşatacak gibi duruyor bu ilgisizlik.
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 881 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar