T

Çavuş
29 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar sizlerden bu işlemci için fan tavsiyesi istiyorum. Overclok yapacağım ama öle ahım şahım olmayacak en azından işlemcimi 4.0 ghz de stabil bir şekilde tutsun yeter.
Bu konuda baya bir acemiyim o yüzden sizden rica ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Fiyatı çok önemli değil Ankara içi yada netten bulabileyim yeter.

Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar bu işin ustalarından, aşağıdaki işlemci ve anakart için ram tavsiyesi rica ediyorum.
işlemcimi en azından 4.0 ghzde fazla uğraştırmadan stabil tutacak bi ram olmalı, fiyatı çok önemli değil, netten yada Ankara içinden bulabileyim yeter.
Şimdiden teşekkür ederim.

işlemci:
http://www.eksenbilgisayar.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=91929

Anakart:
http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-p9x79-pro-p9x79-pro-intel-x79-soket-2011-ddr3-2400mhz(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=57165
Merhaba,
Elimde bir adet zotac gtx470 kart var ve bana bu kart 2560 x 1440 çözünürlükte bf3 tatmin edici seviyede oynatmıyor. Bende bir adet daha takmak için ikinci el bi gtx470 almak istiyorum. Sormak istediğim ikinci kart illaki aynı mı olmak zorunda ilkiyle? Aynı mı derken ikisininde 470 olacağını öğrenebildim yabancı bir siteden. (Daha önceki nesillerde bildiğim kadarıyla bir üst modelle kartla bile slı yapılıyordu ama şu anda yapılamıyormuş.) benim merek ettiğim ise marka olarak farkeder mi?
İşlemci i7 2600 anakartta sli desteklidir.
Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar,

Sony Bravia KDL-32W4000 alıp PC monitörü olarak (da) kullanmak istiyorum ancak bir şeyden emin olamadım. Bu alet VGA'dan görüntü aldığında 1900*1080 görüntüye çıkabiliyor ancak HDMI giriş ile bağlarsanız, yani dijital olarak görüntüyü alırsa o zaman FULL HD'ye çıkamıyor. En azından görünüşte böyle, ne var ki bazı forumlarda bazı arkadaşlar HDMI olarak bağlasanız bile Just Scan modundayken Full HD'ye çıkabildiğinizi söylemiş. Acaba aranızda bu konuda detaylı bilgisi olanlar var mı? Sony'nin bu modelini dijital olarak PC'den bağladığımızda Full HD çözünürlüğe çıkartma şansımız var mı?

Şimdiden çok teşekkürler
Hakkında
Konum: Ankara,Yenimahalle
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Mesaj Sayısı: 67
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 117
İkinci El Bölümü Mesajları: 63
Konularının görüntülenme sayısı: 11.774 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.