Amazon, kullanılmış mouse gönderdi.
Arkadaşlar selam.
Amazon üzerinden sıfır ürün olarak satın aldığım(depo ürünü değil) bir mouse bugün elime ulaştı ve gördüğüm manzara karşısında gerçekten şok oldum.
Ürün kutudan çıkar çıkmaz yoğun bir sigara kokusu yayıyordu. Mouse'un plastik yüzeylerinde belirgin sararmalar vardı. Daha da kötüsü, skatezlerin (mouse ayaklarının) etrafında erime ve deformasyon izleri bulunuyordu. Ürünün genel hali uzun süre kullanılmış ve sonrasında tekrar paketlenmiş gibiydi.
Ben bu ürünü özellikle sıfır ürün fiyatı ödeyerek satın aldım. Ancak gelen ürünün sıfır olmadığı neredeyse ilk bakışta anlaşılıyor. Böyle bir ürünün kalite kontrolden geçip müşteriye gönderilmiş olması kabul edilebilir değil.
Şimdi iade süreciyle uğraşmak zorundayım. Ürünü paketle, kargoya ver, iade merkezine ulaşmasını bekle, inceleme sürecini bekle, para iadesini bekle... Tüm bu süreç boyunca hem zaman kaybediyorum hem de ödediğim paraya erişemiyorum. İhtiyacım olan ürünü kullanamadığım gibi yeniden sipariş vermek istersem bir süre daha beklemek veya cebimden ikinci kez para çıkarmak zorunda kalacağım.
Asıl can sıkıcı olan nokta ise hatanın tamamen satıcı veya Amazon kaynaklı olmasına rağmen bu yükün müşteriye bırakılması. Ben sıfır ürün sipariş ettim, ancak karşılığında kullanılmış olduğu açıkça belli olan bir ürün aldım ve şimdi mağduriyetimi giderebilmek için ayrıca zaman harcamak zorundayım.
Benzer bir durum yaşayan var mı? Amazon'un son dönemde iade edilmiş veya kullanılmış ürünleri sıfır ürün gibi gönderdiğine dair tecrübelerinizi merak ediyorum.

| akli bes karis havada |
| part time pilotage full time student. |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 73
İkinci El Bölümü Mesajları: 55
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
13 Yanıt
2