Uzun zamandır ADSL kullanıcısıyım ve birkaç ay önce binamıza Fiber internet(TT) geldi. Türknet'e adsl'den fibere geçiş yapmak istediğimi söylediğimde bu hizmetten SADECE yeni abonelerin faydalanabileceğini söylediler. Ve bunu forumda araştırdığımda 4-5 aydır herkese çalışmaların devam ettiği söyleniyor.
4-5 ayda ben kendim İSS firması kurar kendime fiber bağlardım herhalde. Bunun tek açıklaması TürkNet'in mevcut abonelerine önem vermemesidir. TürkNet'e geçmek isteyenler bir kez daha düşünebilir. Zira geçtikten sonra çok bir öneminiz kalmayacak bunu çağrı merkezinin olmamasından da anlayabilirsiniz.
Ayrıca millenicom, netspeed gibi İSS'lerde geçiş yapılabiliyor (TT zaten geçiriyor). Buradan TürkNet'in geçiş yapmamasının herhangi bir teknik sorunla ilgili olmadığını görebiliriz.
Ayrıca adsl'den fibere geçişte çeşitli teşviklerde var. Bu linkte ise BTK'da alınan kararı görebiliriz.
Mevcut Müşteriler için DSL’den Fiber’e Upsell Destek Kampanyası (70 TL Destek)
*İSS’lerin DSL hizmetinden Fiber hizmetine geçiş yapan her mevcut abonesi başına tek sefere mahsus olmak üzere dönüşümün gerçekleştiği ilk tahakkuk döneminde 70 TL destek faturadan indirim olarak uygulanacaktır.
Komik bir öneride var abonelik iptal edip tekrardan başvurmak gibi. Buda iptal için 7 iş günü + yeniden başvuru 7 iş günü toplam 14 iş günü internet kesintisi olabileceği demek. Evde 3 kişi online eğitim aldığı için diğer İSS'lere geçemiyordum. Şimdi ara tatil başladığı için geçiş yapacağım. Önerilere açığım.
Benim gibi sorun yaşayanları benim gibi diğer İSS'lere geçmeye davet ediyorum. Kendileri rekabeti arttırmak için varlar fakat kendilerinin de alternatifi olacağını bilmiyorlar.
Sonuç olarak TürkNet mevcut müşterilerine önem vermemektedir.
No video input hatası Acil YARDIM
|
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
15 Yanıt
1