Merhabalar, 10 senedir a3 sportback kullanıyorum, 2 sene önce bebeğim oldu ve şu an haliyle zorlanıyoruz hatchback araçla. 2,3 milyona kadar 2.el 2020-2023 bir araç bakıyorum. Çocuk söz konusu olunca direkt suv öneriliyor anlıyorum, biraz paran varsa mantıklı olanın bu olduğunu biliyorum ama Baba oldum diye de spor görünümden, sürüşten vazgeçmek istemiyorum :) Liseden beri de hayalim bir bmw 3.20 sahibi olabilmek. Seçeneklerim şöyle, özellikle çocuğu olanlar yanıtlayabilirse çok mutlu olurum. Son önemli not, aracı eşim de kullanacak ama şoförlüğü fena değildir :)
-bmw 3.20i (g20): dediğim gibi hayallerimde bu araç var. 2.250 civarına bulabiliyorum gibi duruyor. Fakat kendim zevk alacağım diye eşimle çocuğa eziyet olur mu, bagaj kapasitesi veya eşimin kullanması açısından? Bu konuda kullanan biri beni rahatlatsa direkt 3.20 alırım.
-t-roc veya q2: 1,7-1,8 milyon civarlarına daha yeni bir troc veya q2 alıp 3-5 sene kullanıp yaş ve maddi durum biraz daha ilerleyince bir suv’a geçebilirim. Troc sanırım daha geniş, ama audinin de sürüşünü seviyorum.
-tiguan eski kasa: 1,8-2 arasına tiguan bulunuyor eski kasası 22-23 model. Hem genişlik hem troc ve q2 ile neredeyse aynı fiyat olması sebebiyle en mantıklı seçenek bu gibi gözüküyor Ama çok sert bir araç gibi geliyor, görünümünü falan çok sevemiyorum. Çok içimden gelmiyor açıkçası, ama iyi diyorsanız değerlendiririm.
-q3 veya x1: hem aile aracı hem geniş hem de premium seçenekler ama diğerlerine göre biraz pahalı 2,3-2,4 milyon arası seçenekler var. Bu ikisi arasında seçim yapacaksam da hangisi olmalı?
Lütfen asıl peugeot 3008’e bir bak demeyin, topic bu seçenekler arasında kalırsa çok sevinirim. kafa ütülediğim için özür dilerim, bu forumda arabadan benden 50 kat fazla anlayan insanlar olduğu için bi aklımdaki her şeyi yazmak istedim, belki bir kişinin cevabıyla kafam netleşir. Şimdiden teşekkürler.