|
Merhaba arkadaşlar, 3 yılı aşkın süredir donanımhaberden dota envanter ve CC set alım satımı yapmaktaydım. Şimdi ise account alıp satmaya başladım.
Takdir edersiniz ki accountları ederinin altına almak durumundayım. Bir miktar kâr koyarak da satışa sunuyorum. Bildiğiniz üzere account alım satımı yavaş olan bir şey, belli bir piyasası olmaması güven problemi, satıcıların fiyat belirlerken harcadıkları parayı amorte etmek istemeleri bunun sebepleri arasında.
Account alımı yaparkenki prosedürüm şu şekilde:
- Accountta en az 2 farklı Battle Pass'e ait arcana bulunmalı
- Hesabın rankını kesinlikle önemsemiyorum. Yüksek rank hesapları rankına göre fiyatlandırmak istiyorsanız yanlış sayfadasınız :)
- Hesap ve gerekli tüm bilgiler elime geçtikten, mail değiştirildikten sonra ödemeyi yapıyorum.
- Hesabı sattıktan sonra steam destek aracılığıyla geri alma muhabbetini önlemek adına satıcı arkadaşın tam isminin yazdığı bir belgeyi görüp yine ücreti aynı isime ait ibana yolluyorum.
İletişim Steam:
İletişim WhatsApp: 531 658 57 17 - Yusuf
08-18 çalıştığım için aramadan ziyade lütfen sadece wp'den mesaj atınız. Anlayışınız için teşekkür ederim.
Hesabınıza değer katan itemler nelerdir?
Arcanalar:
- IO Arcana
- Earthshaker Arcana
- WK Arcana
- QOP Arcana
- Windranger Arcana
- Spectre Arcana
- Drow Arcana
- Void Arcana
- Razor Arcana
Prestij Itemler:
- Legion - Legacy of the Fallen Legion
- Kunkka - Prize of the Saltworn Mariner
- Lion - Hell-Spar Anathema
- Axe - Axe Unleashed
- Tiny - Majesty of the Colossus
- Promise of Eminent Revival Immortals - Yeşil Immortallar
- Primal Beas - Age of Attrition
- Crownfall Prestige Items
Collector Setleri
Her Collector seti hesaba değer katmasına rağmen özellikle 2021 ve öncesi rare ve üstü setleri hesaba daha çok değer katmaktadır.
Item alım satım referans konum için: https://forum.donanimhaber.com/dota-itemleri-ortalama-market-fiyatinin-65-inden-alinir-aghanim-collector-cache-setleri-satilir--151753114
Hediye gönderimi için en az 1 ay arkadaş olmak gerekiyor. Gelecek battle pass veya steam oyunlarını indirimli almak için ekleyebilirsiniz.
SATILIK ELİT SKİNLER VE ARCANALAR
|
Flip Knife - Fade - FN satılık
Nakit olarak satılıktır.
Bayonet Tiger Tooth FN + nakite takaslayabilirim
Steam fiyatının %77-80'inden satılıktır.
|
Steam'de satabileceğim miktarın %60-65'inden alabileceğim uygun fiyatlı item satmak isteyen olursa forum üzerinden iletişime geçebilir.
|
Uzun süredir forumda duran konumdan bana ulaşabilirsiniz.
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 10 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 150
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 10.709 (Bu ay: 609)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO