Teğmen
16 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 22 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar bayrampaşa yada gaziosmanpaşadan sarıyere otobüs minibüs metro nasıl gidilir tarif edebilecek var mıdır
Arkadaşlar telefonum durup dururken interneti açmaz oldu.. Whatsappı facebooku vs açıyor wifiden ama interneti açmıyor.. Reset şifre değiştirme modem reset internet ayar temizliği farklı tarayıcı hepsini denedin ama olmuyor.. Web sayfası yok diye hata alıyorum.. Var mı çözüm önerisi olan
Arkadaşlar bunların arasındaki fark nedir acaba?
arkadaşlar havale ile alım hakkında yardımcı olabilecek var mı acaba? nasıl işliyor sistem
Yada yerine ne onerirsiniz
Arkadaşlar aslında 3700 civarı samsung 46f8000 yada philips 46 8008k düşünüyordum ama sonradan pahalı geldi.. 2500 civarı tv önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim..
toshiba a210 16g model laptopa acaba şu yeni çıkan 5 kat fazla kapsama alanı olan wifi kartlardan alsak takabilir miyiz? çalışır mı girişleri uyar mı ki?
bilgiSAYARIMIN NE SORUNU VAR TAM OLARAK BİLEMİYORUM AMA XP KURULUMU YAPARKEN ÖNYÜKLEME SIRASINDA MAVİ EKRAN HATASI VERİP KAPANIYO YADA LAPTOPUM DONUYO. VİSTA KURARKEN DE DONMA SORUNU OLUYOR. BİR TEK PARDUS 2007 KURULDU ONDADA KİLİTLENMELER YAŞANIYOR. SİZCE ÇÖZÜMÜ NEDİR ARKADAŞLAR? SORUN DONANIMSAL BİRŞEY Mİ?

bu arada harddiskini ve ramini de değiştirip denedim yine aynı sorun var :S
BİLGİSAYARIMIN NE SORUNU VAR TAM OLARAK BİLEMİYORUM AMA XP KURULUMU YAPARKEN ÖNYÜKLEME SIRASINDA MAVİ EKRAN HATASI VERİP KAPANIYO YADA LAPTOPUM DONUYO. VİSTA KURARKEN DE DONMA SORUNU OLUYOR. BİR TEK PARDUS 2007 KURULDU ONDADA KİLİTLENMELER YAŞANIYOR. SİZCE ÇÖZÜMÜ NEDİR ARKADAŞLAR? SORUN DONANIMSAL BİRŞEY Mİ?
BİLGİSAYARIMIN NE SORUNU VAR TAM OLARAK BİLEMİYORUM AMA XP KURULUMU YAPARKEN ÖNYÜKLEME SIRASINDA MAVİ EKRAN HATASI VERİP KAPANIYO YADA LAPTOPUM DONUYO. VİSTA KURARKEN DE DONMA SORUNU OLUYOR. BİR TEK PARDUS 2007 KURULDU ONDADA KİLİTLENMELER YAŞANIYOR. SİZCE ÇÖZÜMÜ NEDİR ARKADAŞLAR? SORUN DONANIMSAL BİRŞEY Mİ?
Hakkında
Meslek: Bankacı
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 411
İkinci El Bölümü Mesajları: 312
Konularının görüntülenme sayısı: 3.740 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.