U

Teğmen
14 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 9 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar merhabalar ben istanbulda yaşamaktayım ailem ankarada yaşıyor az önce ailemle konuştum ve lg42lw 570s modeli tv almışlar.benim kendime ait samsung lcd televizyonum var bu tv de rahatlıkla usb den mkv formatlı filmleri indirip hiç bir görüntü ve ses sorunu olmadan izliyorum.ailemin yanına gittiğimde harddiskimi yanımda götürüp bu tv den rahatlıkla mkv filmleri izleyebilecekmiyim? sitede araştırma yaptım bu tv de dts sesleri çalıştırmadığı hakkında yorumlar okudum.ses te sorun olabileceğini söyleyen bazı arkadaşlar vardı.bu tv ye sahip olan arkadaşlardan bu konuda yorumlarını alabilirmiyim?
arkadaslar merhaba gbugun almanyadan iphone getirttim malumunuz unlock olarak geldi gevey turbo sim kullanmak istiyorum? oncelikle olarak bursada nerede satilir yada bursali olmayan arkadaslarda soylerse sevinirim herhangi bir cep telefoncuda satilirmi?
cahilliğimi maruz görün yeni z5500 aldım ve lcd tv ye bağladım bazı filmlerde tv den ayar yapıyosun dts,pcm,dolby digital diye şimdi dts'i biliyorum çok kaliteli bir ses formatı fakat pcm i bilmiyorum bazı filmler dts desteklemediği için pcm ve dolby digital yazısı çıkıyor sadece hangi ses biçimi daha kalitelidir?
arkadaşlar samsung 40c650 model lcd tv aldık hdmi kablo ile bilgisayarı tv ye bağlamaya çalıştım ama hiç bir şekilde bilgisayarı görmüyor :( az önce arkadaşımın laptop undan denedik hdmi kabloyu takar takmaz ekrana görüntü geldi fakat benim ati 5850 ekran kartımın üzerindeki hdmi girişinden bunu görmüyor? sorun nerde olabilir ? projetöre bağlan dedik ordanda olmuyor.pc girişinden denedik ordanda olmuyor.acaba girişlerimi tanıtmak lazım yani öle bi yer mi var lütfen yardım ederseniz çok sevinirim :)
arkadaşlar samsung 40c650 model lcd tv var.pc de 5850 ekran kartım var.hdmi kablom mevcut bunu pc ye nasıl bağlıycam???? hdmi kablonun bir ucunu bilgisayara bir ucunu pc ye bağladım.tv den source bölümünden bağladığım hdmi girişini seçiyorum fakat hiç bir görüntü alamıyorum? pc de başka bir monitör algılandı diyede birşey çıkmıyor. yardım ederseniz çok sevinirim nerede yanlış yapıyorum?
Arkadaşlar yeni aldığım samsung 40c650 lcd tv ye digiturk alıcam(plus almıycam) şuan kablo tv kullanmaktayım görüntü kalitesi oldukça düşük.digiturk aldığımda görüntü kalitesi iyi olurmu? bazı arkadaşlar sd yayın olduğundan dolayı çamur gibi görüntüden bahsediyolar? bu doğrumu değişen birşey olurmu? yada özel bi kabloyla falan daha güzel bir görüntü alırmıyım? pek anlamadığım için bu soruları soruyorum cevaplarsanız çok teşekkür ederim
arkadaşlar oyun amaçlı kulaklık arıyorum bangır bangır ses versin hatta son sesde kulağım acısın o derece :) onun yanında tabiki bide sesler boğuk olmasın kaliteli ses versin böyle ses vericek bi kulaklık tavsiyesi yaparmısınız?
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım 1 ay oldu.asus m4a785td-v evo anakartım amd x965 işlemci ve 2*2 a-data ddr 3 1333mhz belleğim var bilgisayar hiç bir şekilde yük altında falan değilken örneğin internet sayfası açıkken yada masaüstünde boş boş beklerken aniden ekran karıncalanıyor ve bilgisayar donuyor seste hiç bir problem yok fanlar dönüyor ama mouse klavye vs hiçbir şekilde çalışmıyor bunu bazen 3 günde bir bazen günde 1 defa yapıyor reset atmadan düzelmiyor problem ne olabilir ??? ayrıca çok önemli bir konu daha var bios pili durup dururken bitti bilgisayar çok yenisadece 2 hafta çalıştırmadım ama bilgisayar her açılışta f2 tuşuna basmamı istiyor bunun nedeni nedir?
Arkadaşlar hd 5850 alıcam ama 2 marka arasında kararsız kaldım aslında ilk tercihim vtx 5850 olucaktı fakat istediğim yerde vtx 5850 bulamadım ve Club 3D almayı düşünüyorum o.c yapmayı düşünüyorum sizce Club 3D mi yoksa VTX mi tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım ve işletim sistemini kurduktan sonra hemen nod32 yi kurdum ardından gerekli programları kurdum winrar,winamp vb daha sonra bilgisayar açılışında devamlı şu yazı çıkıyor c:/users/ugur/AppData/LocalTemp/85a23e.ddd uygulaması windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış ve hata içeriyor.programı özgün yükleme medyasını kullanarak deneyin ve destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun. o dosyaya girip ne var ne yoksa siliyorum ama daha sonra yeniden kendini oraya yerleştiriyor ayrıca bu yazıyı kapatmaya çalıştığımda ise nod32 uyarı veriyor ve şu çıkıyor ip adresi 193.200.164.

catsshowline.info./eldr/load/hide.dll engellendi diye bir yazı nod32 güncel ve tarama yaptım ama hiçbirşey çıkmıyor daha sonra adaware le taradım oda birşey bulmadı ama devamlı bir saldırı var o siteden çok gıcık bir durum ne yapmalıyım bunun için,?
Hakkında
Forum İmzası:
Asus m4a785td-v evo---AMD x4 965---2x2 A-data 1333 mhz ddr3 CL7----Club 3D HD5850---Dark Racer 600W-Samsung P2350
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 157
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 10.300 (Bu ay: 172)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.