Beş parasız kalsanız ne yaparsınız?
Sokakta beş parasız hiçbirşeyiniz yok ne yapardınız benimle paylaşır mısınız?
Sağlığın varsa çoğu şeyi yaparsın
Çoğunuz sağlıklısınız istediğiniz çoğu şeyi elde edebilirsiniz ama eften püften şeylerle canınızı sıkıp enerjinizi düşürüyorsunuz sizi anlamıyorum gerçekten...O sahip olduğunuz sağlık o kadar değerli ki farkında değilsiniz.İnsan herşeyden zevk alır en ufak enerji düşüşünde çıldırıyorsunuz foruma abuk sabuk konular açıyorsunuz.Sağlığı olana hayat o kadar güzel ki paran olmasa bile güzel o kadar deyim yani.Bu konuda beni kınamayın lütfen.Sadece bu konuyu düşünme adına açtım umarım bazı insanlara ışık olurum hadi iyi forumlar.
Telefonunuz kaç sene dayandı?
Rekoru merak ediyorum yakınımın samsung marka telefonu 10. senesinde hala sapasağlam çalışıyor hadi bakalım marka ve rekorları alalım
Kahve çok az zevk veriyor
Çok az keyif alıyorum zamanla bu artar mı arkadaşlar bi tanıdığım kahvenin gerçek tadını almanın 1 yıl sürdüğünü söylemişti
Bu zamana kadar içtiklerim kahve değilmiş
Dün ilk defa filtre kahve yapıp içtim o kadar güzel geldi ki yani nescafe ye göre çok fark var denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Kahve zevk vermiyor
3 aydır kahve içiyorum hiç zevk vermiyo siz nasıl bir tat alıyorsunuz anlatsanıza ve ne kadar sürede zevk aldınız?
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 352
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.486 (Bu ay: 397)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 106 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic