AMD RX 9070XT ekran kartımda sorun var
Öncelikle herkese selam Asrock Rx 9070xt ekran kartım ile ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim yoksa kafayı yemek üzereyim,kartı Nisan 2025 de Sinerji bilgisayardan aldım 10-12 senenin ardından tekrardan Amd ye geçmeye karar verdim, daha önceden Rx 590,Nvidia Gtx 1660Ti,Rtx 2060Super ve Rtx 3080 ekran kartı kullandım şöyle bir sorunum var, videoda ve resimlerdede gördüğünüz gibi Farcry6, Cyberpunk 2077, The Last Of Us Part 1 ve 2 şöyle bir piksel sorunu yaşıyorum aynı sorun Forza Horizon 5 dede var onu paylaşmadım arkadaşlar sizce bu sorun yazılımsal mı yoksa ekran kartımda bir problem mi var oyunlarda benchmark testlerinede sokuyorum görüntüde böyle sorunlar olmuyor ama oyuna girince benimle birlikte ilerleyen bir piksel sorunu var ve oyunun netliğini bozuyor fsr kapalı açık hiç farketmiyor bundan önceki ekran kartım Rtx 3080 de hiç böyle bir sorun yaşamadım ama her oyunda yapmasada %50 bazı oyunlarda malesef yapıyor mesela Dying Light 2, Marvel Spiderman 1-2, Miles Morales, Metro Exodus, Red Dead Redemption 2,İts Takes Two gibi oyunlarda hiç böyle sorun yaşamadım ama neyden kaynaklı çözümü nedir bilmiyorum aynı ekran kartına sahip

olup böyle sorun yaşayan varsa dönüş yapabilirse çok sevinirim gerçekten kartı aldığıma pişman gibiyim çok büyük bir hevesle almıştım çok güçlü bir kart ama böyle sorunlar yaşamak insanı gerçekten üzüyor.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 291 (Bu ay: 291)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ekran kartı