2021+ Qashqai j12 hafif hibrit kullanıcıları
alanlar güle güle kullansın. mutlu sürüşler hepinize...
Whatsapp grubumuza katılmak isteyenler aşağıdaki karekodu telefon kamerasına okutabilir.
benimki 2022 skypack.
1500 km deyim. ortalama yakıt 9 şu an.
her aracı çalıştırmamda start stop sistemini kapatıyorum. keşke kalıcı tuşu da olsa...
elektrikli bagaj da olaydı iyiydi.
aklıma geldikçe bu mesajıma ekleme yapacağım.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
güncelleme 23 mayıs 2023
ortalama yakıt 8,5 a düştü. 6000 km ye ulaştım.
batarya sesini sadece 2 kere duymak için arabayı her çalıştırmanızda start stopu kapatabilirsiniz.
el frenini kendim çekip ayak frenini bırakıyorum ardından p ye basıyorum.
aynalardan ve kapı kollarından siyah bir şey akıyor. ne olduğunu anlamadım henüz.
bagajdan gelen tıkırtı sesi can sıkmaya başladı.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
güncelleme 8 temmuz 2023
8700 km. yakıt hala 8,5
1.3 motorda Araba fazla tork verirken 1000-1750 devir bandında sizde de ıslık, uğultu gibi bir ses geliyor mu? Acaba bu sesi elektrikli motor mu veriyor?
klima en düşük hızda bile gürültülü çalışıyor
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
güncelleme 4 Kasım 2023
14.000 km. karışık ortalama yakıt tüketimi 8.7
ilk bakıma giderken kontrol ettireceklerim:
Turboda ses var
Bagajda gıcırtı var
Şoför tarafındaki hoparlörde ses az
Kapıdaki anahtarsız giriş bazen çalışmıyor
Fren ötüyor
Disklerde çizikler var
Geri vites ekranı bazen kapanıp açılıyor
------------------------------------------------------------------------------------------------
güncelleme 25 Eylül 2024
32.400 km. karışık ortalama yakıt tüketimi 8.8
kasım ayında yazdıklarımla ilgili aracı 1-2 gün servise bırakmam gerekiyormuş. hiç fırsatım olmadı.
sol ön teker tarafından her çukura, tümseğe, engebeli yere girdiğimde tak tak tak vuran bir ses var.
15 bin bakımında yağ ve tüm filtreler değişti. 7500 tl.
30 bin bakımında yağ, tüm filtreler ve fren hidroliği değişti. 9000 tl.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Merhaba arkadaşlar 2018'de 2. el araç almıştım. Aracımın yanı beyaz tavanı siyah. Aracın ilk ruhsatında beyaz-siyah yazıyor. Ben satın alırkenki basılan ruhsatta da sadece beyaz yazıyor. Bu sebeple muayeneden ağır kusur yazılarak kaldım. Noterde yeni ruhsat bastırmaya çalışıyorum. Birkaç belge aldım falan filan klasik devlet işleri ne zaman erken biter ki. Benim asıl sormak istediğim soru şu. Bunu birisi hata sonucu yazdı. Şimdi notere ödeyeceğim para için kime şikayette bulunabilirim. Bunu ruhsata ben hatalı yazmadım sonuçta. Birisinin kusuru var. En azından notere ödeyeceğim parayı kurtarayım diyorum. Yazıktır ya bu paraya 5 harfli bir kelime yazdırmak için yeni ruhsat parası ödeyeceğim. Kime şikayet edebilirim bunun için?
Altar - Clan Arıyorum
|
|
Full Paket X-Trail Fiyatım Nasıl?
|
|
|
Yeni Suv 2008 Almayı Düşünüyorum Yardım
|
Nissan Qashqai 1.3 DIG-T Hafif hibrit otomatik vites 2022 skypack 4x2 Fiat 500L 1.3 multijet otomatik vites 2014 model popstar İ3 10100F - 2X8GB RAM, GTX 1650 SUPER 4 gb , 1 GB SSD |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 130
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 30.915 (Bu ay: 1.496)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 65 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası