Tivibu internetimi yavaşlatıyor
İçeride ailem tivibu kullanırken hem ping değerlerim yükseliyor hem de hızım 3-4MBps kadar yavaşlıyor, olması gereken tivibu için farklı bir port, modem ayırmaları ve tivibu için 5-6MBpslik bir internet sağlamaları. Direkt modemden kullandığı zaman ben internetimden verim alamıyorum. 24MBps olması gereken internetimi 17 18 görüyorum. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı? Ben 24MBps ve tivibu parası ödüyorsam bana onu seve seve vermek zorundasın yani :D Eğer tivibuya farklı bir modem vs. bağlamayacaklarsa, ki bağlamayacaklar, benim internet hızımı yükseltmeliler ki verdiğim ücretin karşılığını alayım (100 küsür birime 24MBps internet, karşılık demeye de bin şahit) Yardımcı olursanız sevinirim
Benimle alakası olmayan cimer şikayeti
Geçen aylarda CİMER sisteminden birini şikayet ettim ancak hiçbir şekilde ismini vs bilmiyorum, sadece herkese açık bir video bağlantısını şikayet ettim. Bugün yanıt gelmiş, mahkeme olursa çağırılır mıyım, çağırılırsam gitmek zorunda mıyım?
"Cumhurbaşkanlığı iletişim Merkezi başvuru formunuz incelenmiş olup, başvurunuz gereği için ..... Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş olup, takibinin ilgili savcılıktan yapılabileceği hususu bilgilerinize rica olunur."
Edit: Video kaldırılmış
Devletin parası bitmiş (maske cezası)
Dün öğle saatlerinde Belediye'nin spor aletlerinde spor yapıyordum, dinlenme molası verdim maskemi çeneme indirdim, trafik polisi kornasını iki kere öttürüp bana "gel gel" dedi :D saygısızlığa bakar mısın ya, neyse burayı geç yanına gidip buyrun Memur Bey dediğimde kimlik ver diyor, neden veriyorum neden tutanak tutuyorsun abicim bir soru sorayım kafana göre iş yapma bir dinle ne diyeceğim. Diyorum etrafımda kimse yok nefes almak için maskemi indirdim, sen evden çıktığın andan itibaren maske takmakla sorumlusun diyor. Ben dışarıdan eve geldiğimde telefonun her yerini dezenfektanla siliyorum aylardır insan kalabalığına girmemek için minibüs kullanmıyorum ve birçok kişiden daha çok dikkat ediyorum. Elimde bir simit bir ayran olsa yemek yediğim için es mi geçilecektim, ya da sahilde karşılıklı sigara tüttürseydim ne olacaktı. Sahilde onlarca kafe var ne sosyal mesafe ne maske var burada gelip bana mı tutanak tutuyorsun. Gerçekten ahlaksızlık bu, neyse işte bana tutanak tuttuğu sırada polis aracının yolu kapattığını söylemeye gelen bir vatandaşın da maskesi burnundan aşağıdaydı. Polis bu uyarıyı dikkate almadan arkadaki arabalara tekrar meşhur kornasını öttürdü. Arkada arabalar beklemeye devam etti, bana tutanağı tuttuğunu, tebligat gelince itirazımı sulh ceza hakimliğine yapabileceğimi söyledi. Bu ceza ne zaman yansır, yansıdığında telefonuma bildirim gelir mi? Böyle sorularım var, daha önce itiraz edip olumlu sonuç alan bir arkadaş da tavsiye verirse sevinirim. Çünkü aylardır biriktirdiğim parayı trink diye devlet babaya teslim etmek istemiyorum.
Superonline hizmet vermiyor!
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.749 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı