Herkese selamlar,
Biliyorsunuz son zamanlarda yüz göstermeden yapılan YouTube ve TikTok kanalları çok revaçta. Bir süredir bu işin otomasyonu üzerine kafa yoruyordum. Çünkü her gün oturup senaryo araştırmak, onu seslendirmek ve ardından montaj programları başında saatlerce kurguyla uğraşmak gerçekten sürdürülebilir bir iş değil, bir süre sonra insanı fena yoruyor.
Ben de oturup kendime özel, sıfırdan bir kontrol paneli kodladım. Sistem şu an tamamen insan eli değmeden, uçtan uca kendi kendine çalışıyor.
Çalışma mantığı kısaca şöyle: Sisteme sadece videonun konusunu giriyorum. Arka planda gelişmiş bir yapay zeka ile anında o konuya ve kısa video formatına uygun dikkat çekici bir senaryo yazıyor. Sonra bu metni oldukça gerçekçi bir insan sesine çeviriyor (çoklu dil desteği var). İşin en zor kısmı olan video kurgulama olayını ise bilgisayarınızı hiç yormadan tamamen uzaktan kendi sunucularında hallediyor. Videoya otomatik olarak ekrana yansıyan hareketli altyazılar, geçiş efektleri, telifsiz arka plan müziği ve konuyla alakalı yapay zeka görselleri ekliyor. Hazırlık işlemi bittiğinde ise videoyu belirlediğim gün ve saatte YouTube Shorts, TikTok ve Instagram Reels hesaplarına otomatik yüklüyor. Sizin tek yapmanız gereken arkanıza yaslanıp izlemek oluyor.
Sistemin tam olarak nasıl videolar çıkarttığını, ses ve görüntü kalitesini görebilmeniz için sisteme biri Türkçe biri İngilizce olmak üzere iki tane test videosu ürettirip kendi test kanalıma yüklettirdim. Hiçbir şekilde insan müdahalesi olmadan, tamamen yazılımın ortaya çıkardığı sonuçları aşağıdan görebilirsiniz.
Örnek kanalın linki:
Kullandığım arayüzün ekran görüntülerini de aşağıya ekliyorum.
Projeyi henüz yeni sorunsuz çalışır hale getirebildim. Forumda bu tarz sistemlerle ilgilenen, kanal büyüten hocalarımın fikirlerini ve yorumlarını merak ediyorum. Sistemi genel olarak nasıl buldunuz, sizce eksikleri nelerdir veya daha ne gibi özellikler eklenebilir? Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi esirgemezseniz sevinirim.
İyi forumlar.

Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0