Asp.Net Core projesine Openlayers kütüphanesi eklemek
Merhabalar herkese,
Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.
Şimdiye kadar web uygulaması geliştirmedim hiç fakat karşıma çıkan bir iş imkanı için Asp.Net Core ile web uygulaması geliştirmem istendi.
Bu projede Openlayers 3 kütüphanesi kullanılarak tek sayfalı bir harita uygulaması oluşturmam ve bir kaç tane daha görevi yerine getirmem isteniyor fakat alanda yeni olmam ve internette kütüphane ile alakalı düzgün kaynak bulamadığım için(benim eksik araştırma bilgilerim yüzünden de olabilir:) ) kütüphaneyi bir türlü entegre edemedim Asp.Net Core projesine.
Openlayers resmi sitesinde Quick Start sayfasında hızlı bir harita kurulumu mevcut "npm" komutu ile fakat bunu projeye ekleyemedim.
Sizden ricam bir yol gösterirseniz çok mutlu olurum.
Teşekkürler.
Bilgisayar açılıyor fakat sadece siyah ekran ve fare imleci var
Başlıkta dedigim gibi siyah ekran ve fare imleci dışında bir sey yok görev yöneticisi de açılıyor. Araştırdım bir kaç şey uyguladım ama hala aynı değişmedi bir şey.
Denediklerim şunlar;
Ekran kartı yazılımı sildim aygıt yöneticisinden,
Kayıt defterinde
HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
Yolunda shell in yanında explorer.exe yazıyor explorer hakkında bir sorun bulamadım.
Görev yöneticisinden explorer görev sonlandırıp tekrar çalıştırınca da ekran gelmiyor kendine bazen biraz bekleyince geri geliyor ama bazen hic gelmiyor bazen de 3 4 restart atınca yine açılıyor ekran ama böyle devam etmesini istemiyorum. Formatlayacağım bilgisayarı ama 1 2 gündür açamadım bilgisayarı içindeki dosyalarımı almak istiyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden. LMW
SSD %100 disk kullanım hatası
Merhaba dostlar.
Yaklaşık 1 haftadır 1 yıllık SSD'm %100 disk kullanıyor haliyle bilgisayarda bir yavaşlama söz konusu. Bu sorunun genelde HDD'lerde ortaya çıktığını gördüm yaptığım araştırmalarda ve genel çözüm olarak SSD takılması yönündeydi çözümler. Bunun haricinde internette bulduğum tüm çözüm yöntemlerini denemiş olduğum halde hala bu sorun devam ediyor, SSD sağlığını Storage Executive uygulaması ile kontrol ettim sağlığı iyi çıktı ama normalde 500 MB/s olan okuma yazma hızı yaptığım testlerde 15 20 MB/s çıktı. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler
Mi 9 telefonum açılmıyor.
|
Tokyo Ghoul re altyazı
|
Türkçe novel
|
batman dershane, kurs merkezleri, özel okullar
|
FTR-1 YAZ OKULU HAKKINDA
|
Arama yapamıyorum
|
İmei sorunu
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.317 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar