A

Çavuş
18 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 4)
Gönderileri

İyi forumlar.

Bilgisayarı başlattıktan sonra şifre girme kısmına şifre değil de bir usb ile açma imkanımız var mı. O usb takıldığı zaman açılacak. şifre ekstra olabilir. böyle birşey var diye hatırlıyorum ama bir kaynak bulamadım.

Herkese iyi forumlar.

Bir tanıdığım dan kullanmadığı elektrikli bisikletini aldım. Yuki maraton yk-eb02 eski kasa olanından. Farları yuvarlak değil. Kasası çok yıpranmış fakat. Kendi model parçalarını bulamadım fakat Bisan yada başka markaların parçaları uyumlu olur mu acaba. Çok benziyorlar çünkü görüntüleri. Bir bilgi de bulamadım internette. Şimdi 700 lira verip riske atmak istemiyorum bu konuda bir bilgisi olan varmı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İyi günler.
Toplama bir sistem topladim. Daha tam toplamadim ama ana parçalar tamam. Parçaları birleştirdim ama monitörum yok şuan ve evdeki TV ye bağlayarak kullanmayı düşünüyorum. HDMI kablo ile bağladım. Ama görüntü gelmiyor. İşletim sistemi yükleyemedim bu yüzden. Görüntü gelmemesinin sebebi nedir acaba. HDMI kablo ile bağlamam mı yoksa başka bir şey olabilir mi. Topladığım parçalar şunlar.
Gigabyte b450m S2H anakart
AMD Ryzen 3 1200 işlemci
Corsair Vengeance 8 GB ram
WD 320gb 3.5 inç HDD
Cooler master elite V3 600w ( ikinci el)
Acaba sebebi psu olabilir mi.
İyi forumlar.

Düğün dernek 1 filim sitelerinden mahkeme kararı ile kaldırılmış sanırsam. bu yüzden hiç bir yerde bulamadım elinde olan yada internet te bulabileceğim bir yer var mı?

Teşekkürler...
Filimleri ekranı ikiye bölüp yansıtan bir uygulama var mı. Amaç sadece yatakta telefonu elinde tutmadan filim izlemek
Eskiden bu yana şimdiki telefonlar da dahil kulaklik çıkışını radyo için anten olarak kullanıyor. Bu kural wifi sinyali içinde geçerli mi. Bir aparat yaptım kendi çapimda ama etkisi var yok anlayamadım.
Elimde sorular var. Sadece yazıp başlatabileceğim bir bilgi yarışması program öneriniz var mı. power point hariç.
Elimde hazır soru var. Grupları yazıp bilgi yarışması düzenliyebileceğim bir program var mı? power pointin haricinde.
iyi forumlar. Wİncap programını internette bulamadım. bütün linkler kırık. elinde setupu olan arkadaşlar bana atabilirse çok memnun olurum. şimdiden çok teşekkürler.
Herkese iyi forumlar. başlıkta da belirttiğim gibi onedio-haberself tarzı wordpress teması var mı bildiğiniz örnek.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 102
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 48.682 (Bu ay: 1.964)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.