E

Onbaşı
23 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 0)
Gönderileri
selamlar ben bulgaristan da yaşıyorum kredi kartı ile tr psn'den oyun almak istiyorum bu mümkün mü acaba,kredi kartımı giriyorum hata alıyorum büyük ihtimal türk kredi kartı gerek. Us psn gibi diger sitelerden card bulamadim yardim edebilecek varsa sevinirim.
selamlar playstation 3 bip hatasi nedir beyler bende aliyorum bazen ayda 1-2 kere fln oluyor konsol donuyor 3 kere bip yapip restart atiyor ve aciliyor bu sorun nedir arkadas da ayni sorun var sari isik fln yok normal reset atiyor
selam arkadaslar playstation 3 de oyun oynarken mesela karanlik bi yere geliyorum oyunda butun heryer karanlik oluyor tv yin ayarlarinda cok baktim oyun spor ayarlari fln var ya ordan oyun sectim standart sectim hepsini yaptim yinede oyunda karanlik oluyor tv yin sanki brightnesi dusuyor sabah olnca yine guzel gorunuyor sinir oldum ya metro last light oynuyorum stealth gidemiyorum illa fener acik olmasi lazim yoksa onumu zor goruyorum ama film fln izlerken karanlik olunca oyle olmuyor sadece oyun oynarken sorun nedir anlamadim yardim ederseniz sevinirim,,
selam arkadaslar alman psn den battlefield 4 premium edition aldim oyun iniyor simdilik oyun ingilizce olur mu acaba en buyuk endisem o cevaplarsaniz sevinirim
Selam arkadaslar dun yeni ekran karti aldim gtx 750 oc edition battlefield 4 e giriyorum hepsini ultraya aliyorum arada iyi fps de gidiyor arada adami cildirtiyor ani fps dusmesi cok yasaniyor 50 giderken 30 a dusuyor ve oyle kaliyor cpu kulanimi %87 / 90 ram kulanimi 4,80

amd phenom x4 970 3.5 ghz
6 gb ram

windows 8 kulaniyordum onda 40 fln kulaniyordu cpu ama hard disk %100 kulaniyordu ondada nerden tutsak eliimizde kaliyor

yeni ekran karti aldim ama pek mutlu degilim..
selam arkadaslar ben dun yeni ekran akrti aldim gtx 750 oc edition
battlefield 4 e giriyorum hepsini ultraya aliyorum fps anlik takilma oluyor oynanilcak gibi degil adami sinir ediyor arada iyi gidiyor arada kotu low a aliyorum yine takilmalar
cpu kulanimi %85 %88 ram 4.80 kulaniyor windows 8 de boyle sorun yoktu ama win 7 taktim bu sorun basladi daha da oc yaptim ekran kartina yine ayni sorun youtube de videolarda bakiyorum adamlarda 50 60 fps de oyun bende 35 40 cozunurluk desen 1280 / 1024
6 gb ram
sorun neden olabilir ekran karti aldik ama pek mutlu degilim..
selam arkadaslar ben dun yeni ekran akrti aldim gtx 750 oc edition
battlefield 4 e giriyorum hepsini ultraya aliyorum fps anlik takilma oluyor oynanilcak gibi degil adami sinir ediyor arada iyi gidiyor arada kotu low a aliyorum yine takilmalar
cpu kulanimi %85 %88 ram 4.80 kulaniyor windows 8 de boyle sorun yoktu ama win 7 taktim bu sorun basladi daha da oc yaptim ekran kartina yine ayni sorun youtube de videolarda bakiyorum adamlarda 50 60 fps de oyun bende 35 40 cozunurluk desen 1280 / 1024
6 gb ram
sorun neden olabilir ekran karti aldik ama pek mutlu degilim..
Selamlar arkadaslar ekran karti degistiricem ve uyar mi uymaz mi diye foruma da bi danisiyim dedim simdi 2 tane ekran karti sectim 1 cisi GeForce® GTX 750 StormX OC (1024MB GDDR5) /// 2 EVGA GeForce GTX 750 Superclocked (1024MB GDDR5) hangisini alsam
simdiki sistemim AMD Phenom x4 965 3.2 ghz
6 gb ram 1333 mhz

5670 hd
1 tb hard

anakartimhttp://www.asrock.com/mb/amd/880gm-le/ bu model 2 ekran kartiyla da uyumlumudur acaba ve 400 w guc kaynagim var

cok acil arkadaslar 3-4 gun sonra alicam cevaplarinizi esirgemeyen simdiden tessekurler..
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.343 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.