video başlarken ya da durdurunca bilgisayarın donması
merhaba 1 yıl önce aldığım rog bilgisayarımda ilk günlerde başlayan ancak çok nadiren olduğu için üstüne düşmediğim donma problemi mevcut
chrome üzerinden ya da netflix amazon prime uygulamaları üzeirnden video izlerken başıma geldi hep herhangibir video ilk başlarken ya da bittiğinde bilgisayar tamamen donuyor hiçbir komuta cevap vermiyor klavyede olan rgb aydınlatma bile o an hangi renkte ise orda kalıyor renk değiştirmiyor tek yapabildiğim güç düğmesine uzun basarak bilgisayarı kapatmak oluyor.
neye göre olduğunu çözemedim zira bilgisayarı ilk açtığımda herhangibir video başlatırken de olabiliyor saatlerce kullandıktan sonrada olabiliyor bunun dışında herhangibir sıkıntı yok oyun performansı vbinde.
bilgisayarı ilk aldığımda w10 yüklemiştim onda başıma geldi temiz kurulumla w11 yükledim sorun devam etti tarama programlarında herhangibir sorun algılanmıyor.son zamanlarda sıklığı arttığı için çözüm arıyorum araştırmamda daha önce buna benzer bir sıkıntı yaşayan bulamadım.önerisi ya da sorunun kaynağına dair fikri olan varsa yardım beklkiyorum.
cihaz linki
adaptör kablosu
|
adaptör kablosu
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
Yanıt Yok
0