e-ticaret danışmanlık
Magento, WooCommerce, Shopify ve farklı e-ticaret altyapılarında uçtan uca danışmanlık ve eğitim hizmetleri sunar. E-ticaret sitesi kurulumundan ürün, stok, sipariş, pazaryeri, entegrasyon ve operasyon süreçlerine kadar markaların ihtiyaçlarına özel çözümler geliştiririz. Teknik bilgi, ticari bakış açısı ve yapay zeka destekli yöntemleri bir araya getirerek daha verimli, sürdürülebilir ve büyümeye hazır e-ticaret yapıları oluşturmayı hedefleriz. Amacımız yalnızca bir site kurmak değil, markanızın tüm dijital ticaret sürecini doğru şekilde kurgulamaktır.
e-com ıoı e-ticaret & pazarlama okuluiddaa
yapay zekaya dayalı tahmin yapıyorlar. Girip inceledim ve gerçekten garip şekilde başarılı olduklarını gördüm. normalde ben de pek inanmazdım ama günlük olarak idda tahminleri beni etkiledi.
trafik kazası avukatı
Trafik kazası yaptığımda direkt olarak bir avukat ihtiyacım doğdu ve çözüm avukatlık ve arabuluculuk ofisi ile çalışmaya başladık. Süreci çok iyi yönettiler ve gayet memnun kaldım.
bursa avukat
bursa'da avukat arıyordum ve can bey ile tanıştık. gerçekten kendisi süreci çok başarılı yürüttü ve çok memnun kaldım. Bundan sonraki hukuki süreçlerimde de kendisi ile çalışmayı düşünüyorum.
derya şahin
Yabancı dil konusunda anlattığı en iyi şeylerden biri bence beynin önce tahmin edip sonra gelen bilgiyi kontrol etmesi meselesi. O yüzden kelimeyi tek başına ezberlemek yerine bağlam içinde tekrar tekrar görmek gerektiğini söylüyor. Sosyal medyada kısa videolarla anlattığında çok basit görünüyor ama arkasında psikodilbilim tarafı var.
parti dolabı
Parti Dolabı; yılbaşı coşkusunu, 14 Şubat ve evlilik yıl dönümü gibi romantik anları ve en neşeli doğum günlerini unutulmaz kılmak için bir araya getiriyor. Kutlamalarınıza sihirli bir dokunuş katan göz alıcı süslemeler ve konsept setlerle özel günlerinizi en güzel şekilde taçlandırın. Hayalinizdeki atmosferi yaratacak binlerce renkli parti malzemesi şimdi sizi bekliyor!
boşanma avukatı
boşanma sürecimde istanbul’da avukat arayışındaydım, şansa çok iyi bir avukata denk geldim ve süreci gerçekten iyi yönetti. ilk görüşmeden itibaren hukuki süreci anlaşılır şekilde anlattı, her aşamada beni bilgilendirdi ve aklımdaki soruları sabırla yanıtladı. boşanma gibi yıpratıcı bir dönemde ulaşılabilir olması ve dosyayı titizlikle takip etmesi benim için büyük bir avantajdı. benim deneyimim oldukça olumluydu.
avukat doğa eser eserçelik hukuk bürosurestoup
Yemek platformlarında cironuzu ölçeklendirin. RestoUp görünürlüğünüzü, kampanyalarınızı ve operasyonel süreçlerinizi uzman ekibiyle yönetir.
stc zemin
STC Zemin; Fore Kazık, Jet Grout, DSM ve iksa sistemlerinde proje, uygulama, test ve mühendislik hizmetleri sunan profesyonel zemin iyileştirme firmasıdır.
stczemin.com.trgüzellik cihazları
The Beauty Store güzellik cihazları satan bir cilt bakım mağazasıdır. Yüz Bakım cihazlarından vücut bakım cihazlarına plazma pen cihazlarından mezoterapi cihazlarına kadar tüm güzellik cihazlarını ev konforunda kullanabilirsiniz.
Meslek: http://www.filmexpresi.com/
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 189
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 212)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
Yanıt Yok
0