Selam arkadaşlar,
Yurtdışında yaşıyorum, kısa süre önce 2012 model dizel bir E200 aldım, ilk Mercedes’im oluyor 🙂
Normalde yıllardır alışkanlık olarak aracı boşa alıp el frenini çekip sonra P’ye alırım. Ama bu araçta fark ettim ki bazen boşa alıp el frenini çektiğimde araç geri kayıyor (P’ye almadan). Bu durum normal mi? Satan kişi “boşa almana gerek yok, e kasa mercedes bu, direkt P’ye al yeter” dedi ama emin olamadım.
Bir de araçta E250 yazılımı olduğunu söyledi. Aracı her çalıştırdığımda motor isareti ve “soğutma suyu ekleyin” uyarısı çıkıyor. Satan arkadaş “sensör kalibrasyonu lazım, ondan öyle gösteriyor” dedi. Bu gerçekten sensörle alakalı bir şey olabilir mi, yoksa ciddiye alıp kontrol ettirmem mi lazım?
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi uzaktan bir arkadaşım benim ininal kartıma para yüklemek istiyor. Ama bende fiziksel kart var. Kendisinin banka hesabı yok o yüzden eft yapsın falan demeyin. Sorum şudur? Fiziksel ininal kart numarasına migros’tan nasıl para yüklenir? Sadece kart numarasını kasiyere söyleyerek para yükleyebilir mi?
Karnede yazı tipi nedir?
|
FIFA 16 Çok kasıyor
|
i harfı çalışmıyor
|
FİFA 17 MAÇTAN ATMA HATASI LÜTFEN YARDIM
|
FİFA 17 MAÇTAN ATIYOR
|
FİFA 17 İLK YARI BİTİNCE MAÇTAN ATIYOR
|
fifa 17 maçtan atma sorunu
|
BİR ANDA MASAÜSTÜ DOSYALARIM GİTTİ
|
| Hayat sana limon verirse,Mercimek çorbasına sıkarsın. |
| THIS IS SPARTAAA |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 869
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 199)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 402 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
0 
napmam lazım çok sıkıntı bir durum maç yapamıyorum ve arada kasma yerine oyun yavaşlıyor slow moiton gibi bişey oluyor yardım lütfen