T

Er
04 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 8 (Bu ay: 0)
Gönderileri
mesela jason statham filmi tek kişi üzerinden gider kendinizi onun yerine koyarsınız siz dövüşürsünüz vs vs ajan filmlerinde hep bu böyledir.Bu tür filmler arıyorum yardı meder misiniz
Ezel tarzı film arıyorum arkadaşlar, yabancı yerli farketmez aşk ve mafya olaylarının agır bastıgı bir film önerebilir misiniz
15 bin tl limitli ikinci el motor arıyorum chooper tarzı öncelikli hangi marka model önerirsiniz _?
Türkiyede bu çalışmayı yapan var mı 5.7 v8 motor için ? hpyi 400-450 civarı yaptırmak istiyorum 0-100 4.5- 5 sn inerse iyi olur
Trans am kullananlar yorum yaparlarsa sevinirim ?

Nasıl bir arabadır?Yaktığı kadar gider mi?

model 94 biraz eski ama temizini bulursak sorun cıkarır mı ?

Evo viii yada trans am alacagım.

Normal dizel aracım var bu ikisinden birine haftada 1 kere bineceğim yakıt sorun degil.Fakat yedek parçaları ucuz olması lazım.Vergi sorun degil

Hızlanması önemli. sizin tercihiniz hangisi olurdu ?
karsı tarafın sesini dısarı veriyor.hoparloru acınca daha çok veriyor fakat normal şekilde yanımdaki biri karsı tarafın sesini oldugu giibi duyuyor çözümü nedir
Genelde birşey başarmak istediğinde çevrendeki insanlar seni yadırgamaya başlarlar.Ben herkesi görmezden gelerek ve karşıma alarak bu işe başladım.Bu işi seven, daha çok kitleye sahip olan potansiyel üzerine nokta atışı yapmaya çalıştım.Bu geniş kitle hedefleme güdüsüne paralel olarak world-wide bir isimle kendimi tanıttım.Ve başarılı oldum diyebilirim.Şu an 100 binin üzerinde hayran kitlem var.Ve her gün büyüyor.Bu spora Dünya'nın en estetik fitness modelleri arasına girmek için başladım.Ve bu yolda emin adımlarla ilerlediğimi biliyorum.Şu ana kadar Türkçe forumlarda son halimi aktif olarak tanıtmadım.Genelde bizim forumlarımızda motivasyon düşürücü sözler sarf edilir.Fakat ben yine de bilgilerimden yararlanman isteyen arkadaşlar adına bu konuyu açıyorum.

2.5 yıldır fitness sporu ile uğraşıyorum.Boy 192., kilo 93.(definasyon dönemi).Doğal olarak 2.5 yılda yaptığım vücudun resimlerini koyuyorum.

Bu başlık altından da sormak istediğiniz soru varsa seve seve yardımcı olurum.

Belki dedim ama yine yanılmadım. Bu iki mesaj yüzünden resimleri siliyorum destek de vermeyeceğim teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Zaten konu açmıştın diye hatırlıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

bi tane efektsiz fotoğrafın olsaydı
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.886 (Bu ay: 237)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.