Onbaşı
23 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 22 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler

Edit: imla

İtemalsat Oyun, Hesap, Gold. Dijital Market
https://www.itemalsat.com
İtemler satıldı.
https://itemalsat.com

Sitemizi yeni kurduk. Şuan da geniş kitleli bir forumda Super Moderatör'lük yapıyorum. Artık zamanı geldiği için kendi forum sitemi açmak istedim.

Forumda hemen hemen bütün oyunların alım satım bölümleri mevcut. İleri ki zamanlarda talep dahilinde yeni bölümler açılacaktır.

Gönül rahatlığıyla üye olabilirsiniz.
Wing of Dragon
Minerva
Trina
+5 REBIRTH ROGUE CHITIN SET SATILIR.

+10 GB GÜNCEL STOK.
Hem Vodafone Net hem de Turknet kullanicisiyim.Gecen gün Turknet'i iki aylığına dondurduktan sonra Vodafone Netimde kesildi.Ayni hattan gelen kablo ile bağlaniyordum ikisinede fakat konuştuğum yetkili bunun imkansız olduğunu söyledi ama ben kullandigimdan eminim.Modem arayuzunden kullanıcı şifre değiştirip diğerine geçiş yapıyordum ve neti sorunsuz kullandım bir süre taki bir interneti dondurana kadar.Boyle birşey mümkün mü yoksa benim hattimda bir anormallik mi var? Ve yaşadığım binada ki telefon kutusunda hattım her zaman sabit mi? Vodafone ayrı Turknet ayrı yuvalarimi kullaniyor bina ankastresinde kafam baya karıştı.
İkiside ikinci el hangisini alsam diye düşünüyorum şuan LED daha cazip geliyor.Fiyat olarak arada fark yok aynı fiyat.

Sizce hangisi daha kullanışlı olur arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

LCD olan CASPER 22cspr
LED olan http://www.hepsiburada.com/viewsonic-va2245a-led-21-5-5ms-analog-full-hd-led-monitor-pm-bd800956
Arkadaşlar laptop ekranim bu şekil oldu bazen windows yazısında bazen masaüstü geldiğinde ekranı tamamıyla kaplıyor hiçbirşey görünmüyor.Sorun büyük ihtimalle ekran kartı chipsette bu sorunla karşılaşan veya tecrübesi olan arkadaslardan tavsiyelerini bekliyorum
Modemim yaklaşık 5-6 metreden yere düştü. Açma düğmesine basinca tüm ışıklar bi anda yanıyor, sabit kalıyor.Problem tam olarak nerededir bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Darbe bayağı sertti yerde 3-4 kere sekmistir.İçinde herhangi bir sorun goremedim.
Hesap fazlalık olduğu için Cs go oyununa karşılık takaslamayı düşünüyorum satış konusu değildir sadece ihtiyacı olan biri varsa ve benimde ihtiyacımı karşılayacak ise değerinden fazlasını veriyorum.

Hesap şöyledir ; 40 lvl 8 hero 1 master skin

Herolar : İllidan,Nova,Sgt.Hammer,Valla,E.T.C,Muradin,Li Li,Malfurion

Skin : Master İllidan

Hero Lvl : İllidan Lv 11,Valla Lv 9,Nova Lv 9 ve 10 civarı hero 5-6 Lvl'dadir.

Ligi yoktur hero sayısındanda belli olduğu üzere.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 102
İkinci El Bölümü Mesajları: 53
Konularının görüntülenme sayısı: 2.070 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.