Er
04 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 17 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba Saygıdeğer DH Ailesi Ünlü Kişilerin Çoğu Kendi İsmini Kullanmıyor ;
Örneğin Calvin Harris Dünya Bu Adamı Tanıyor ama Gerçek İsmi Adam Richard Wiles ;
Peki Sen Ünlü Bir Kişi Olsan İsmini Ne Düşünürdün ?
Merhaba Arkadaşlar Büyük Facebook Sayfaları Duvarlarında Başka Sayfalardan Bahsederek Yüksek Kişilere Ulaşıyorlar Benim Bir Film Artisti Sayfam Var İlgilenen Olursa Karşılıklı Paylaşırız Sayfa Beğenimiz Artar.
Merhaba Arkadaşlar Elazığda Babamların Köyünde Eni 2 Metre Boyu 2 Metre Diklemesine Uzunluğu 7 Metre Bir Sera Yapmak İstiyorum Lütfen Yardımcı Olun Böyle Bir Sera Nasıl Kurulabilir Ne Malzemeler Almalıyım ve Minimum Maliyeti Ne Olur Teşekkürler.
Merhaba Elazigda Yasiyorum Yillardir Yurtdisinda Calisip Yasamak Istiyorum Tamam Burasi Bizim Ulkemiz Ama Burda Cok Huzursuz Ve Tersim Hic Kimseyle Arkadaslik Filan Kuramam Ben 5 Senedir Yanlizim Hislerimi Dogrulamak Icin Antalyada Bir Otelde Ise Girdim Orda Dunyanin 4 bir tarafindan Gelen Turistler Vardi ve Bende Harika Bir Ozguven Samimilik Olusmustu Simdi Elaziga Geri Geldim Yine Ayni Tas Ayni Hamam. Yurtdisinda Bana Ilk Etapta Bir Is ve Yer Ayarlayabilecek Varsa Minnettar Olurum
Herkeze Merhaba Arkadaşlar

CharName=qwardoXSp

BUİLD=Nuker-Lingihit-Heuksal-Fire

LVL=101 Level

SKİLL=Fire-Lingihigt-Heuksal 101 Level Mastery

FİYAT=Hiçbir Fikrim Yok Tekliflere Açığım

İTEM BİLGİSİ=Full Legend İtemlidir-2 Dress Vardır-15 Günlük Pet Vardır-Kasada Sun İtemler Mevcuttur.

SATIŞ SEBEBİ=Evlendiğim İçin Artık Bırakıyorum Gerçek Hayatla Karşılaşıyorsunuz.

İLETİŞİM= pazarlamaguven@gmail.com

Dediğim Gibi Ayrıntılar Aşağıdaki Resimdedir Gelen Tüm Teklifleri Değerlendirip En Çok Fiyat Verene Satıcağım.

DİPNOT= DOSTA GİDER

Herkeze Merhaba Ben Pvp Server Açıcağım Ama nerden Bailıyacağımı Bilmiyorum Yardımlarınız Bekliyorum.

Soru 1). Pvp server nasıl acılır?
Soru2).Sunucu fln bunlar nasıl oluyor
Soru 3).İstediğimz gibi bi pvp nasıl acarız ?
Soru 4).Oyunu Açtık Diyelim Nasıl Yöneticez?
Soru 5). Bir Panel Filan mı Var?

Sıfırdan Bu işi Nasıl YpARz Yani Saygılar.
Site Adı:Real Fantazi

Site Adresi : realfantazi.blogspot.com

Sitenin kullandığı altyapı :blogspot

Açıldığı Tarih:
07.07.2016
Pagerank değeri :-

Site İçeriği & Amacı : Hayalleri Olan İnsanlar Topluluğuna Hitap Ediyor

Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri :
Güzel Bir Topluluk Oluşturmak
Beyler Üstte Buluna Home About Contacts Error page bunları nasıl ayarlıcam.
Mesela adam Contactsa Tıklıcak Benim İletişim bilgileri cıkcak yardım teşekkürler.

http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/9e/4e/a6/9e4ea6f83a00da8f2153fd08f624ba03.jpg&size=6&border=1&bound=3
Gerçekten de bazı durumlar bazen insanları çok çelişkili hallere sokabiliyor.Kimileri neşeyle doluyor , kimileri ise karanlık geceye...
Soruyorum size yapmaya çalıştığınız şey ne ?
Ne yaparsak yapalım eninde sonunda sıkılmayacak mıyız , bıkmayacak mıyız , monotonlaşmayacak mıyız.
İnsanlar ne olursa olsun eninde sonunda bıkıyor ve yoruluyor.Farklı bir şeyler istiyor ve bulundukları durumun içinden çıkamıyorlar.Sizce bu benim ruh halim mi hayatımı tercih ederdiniz parayı mı aşkı mı ?
Günlük 10-12 saatimizi işe vererek , lanet metroya biner , kira ve faturalar için kaygılanarak nereye kadar yaşayacağız?
Belkide en iyisi boş verin bunları....
Çekelim Gidelim.
Uzaklara.....
İnsanlar yer değiştirdikleri zaman monotonluktan çıktıkları zaman bir farklılık oluyor ve her şey ona 3-4 aylığına güzel gelmeye başlıyor.Mutlu Oluyor.Kısa Süreliğine, tıpkı uyuşturucu gibi , denizlerin üstünde uçan martılar gibi...

Hayatta Edindiğim Tecrübeler Yediğim Kazıkların Toplamıdır.

Yazar Adam'dan Sevgilerle ...
Bugünlerde birçok şey dikkatimi çekiyor.İnsanların istedikleri arzuladıkları şeyler,ekonomik bir kriz,havuzlu villada verilen partiler, arabanın içinde sisteme yenilmiş bir adamın yanında oturan kılları ucuzluk mağazasından alınmış elbisesinden fırlayan kadın , arabaların vites sesleri ve hayaller...
İnsanlar bir şey istiyorlar yada bunun için çabalıyorlar.Bazıları ise saçma sapan bir şeyle uğraştığını hissedip bırakıyorlar.Tıpkı 10 dakika önce sigarayı bıraktığım gibi kültabağına.
'Her insanın mesleği Tanrı tarafından belirlenmiştir'.İnsanlar yavaş yavaş ait oldukları şeye gidiyorlar.Tabi ki bu çok kıyak bir şey ama bunu engelleyecek davranışlar , kuruluşlar var elbette...
Cv(imla kuralına bile uymuyor) saçmalığı , bireylerin istedikleri kariyere ulaşmasını engelliyor.O alanda çok yetenekli olsa da bunu tamamen sıfıra çekiyor.Hiç kimse istediği sevdiği şeyi yapmaya erişemiyor ve eli kolu bağlı.
Bunun direk olarak insanların hayatını nasıl değiştirdiğini Dünya olarak düşündüğünüzde bunun ekonomiyi, insanlığı, sevmeyi sizce nasıl etkiliyor olabilir?

Rüzgar Her Zaman Arkanda Olabilir yada Güneş Her Zaman Üzerinde ve Kaderin Rüzgarları Yıldızlarla Beraber Dans Edebilir Mi ?
Hakkında
Forum İmzası:
Eğer Seninde Çakmağının Gazı Sigarandan Önce Bitiyorsa Sende Bizdensin Demektir.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.698 (Bu ay: 102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.