Xiaomi 14T vs Iphone 13
14T 512 gb 29 bin , 13 128 gb 34 bin anneye alacağım güvenlik açısından iphone mantıklı geliyor ama onun haricinde çoğu şeyde 14 daha iyi. Sizce hangisi alınmalı ?
Yurt dışından Xiaomi telefon alınır mı ?
Çinden xioami telefon almayı düşünüyorum da oradaki tüm versiyonlar çin versiyon mudur yoksa global versiyonda mevcut mudur orada acaba ? Çin ve global versiyon arasında ne tür farklar var ? Anne için almayı düşünüyorum da telefonu. Bu kayıt işlemlerinden server , direnç , yazılım işlemlerinin ne tür farkları var en sağlıklısı hangisi acaba ? Direnç işlemi sanırım telefon açılıp yapıyor ama server ve yazılım farkı nedir bilen varsa aydınlatabilir mi ? Global versiyon bulmanın ipuçları neler model seri numarası g ile bitmeli diye okumuştum ama gidip dükkandan alırken neye dikkat edilmeli ?
Beko ürün farkları ?
Evim güneş aldığı için Qled panel düşünüyorum. Diğer aradığım özellikler de renk derinliği 10 bit , HDR , HDR10+ , DOLBY VİSİON , 4K UHD , HDMI sayısı ve 2.1 HDMI + ARC , 100 üstü Hz , VRR , Yansıma oranı yüksek ve işletim sistemi android veya google tv önceliğim. Ama Başlıkta yazdığım 2 model arasında kaldım. Çoğu özellikleri aynı sanırım işletim sistemi dışında. Bu özelliklere uyan başka önerilebilecek marka var mı yada bu 2sinden sizce hangisin seçmeliyim ? Hem sabahları kullanıma uygun hem ps5 oynamak için uygun hem dizi film için de çok sorun yaratmayacak cinsten bir şey arayışım.
Bu ekranın düzelme imkanı var mı?
Playstation 5 için kulaklık önerisi ?
Ps5 de genel olarak hikaye oyunları oynuyorum. Bilgisayarımda hyperx cloud 2 kullanıyorum onu da sırf fps oyunlar için almıştım. Bütçe olarak yormayacak hikaye oyunlarında kendimi oyuna kaptırıp gidebileceğim bir kulaklık tavsiyeniz var mı ? Kablosuz olursa sevinirim. Kablo ile uğraşacak olsam elimdeki ile denerdim ama takıp denemedim bile :) Sony PS5 Pulse 3D , Razer Barracuda X , Sony INZONE H7 gözüme çarpan markalar bunlar siz ne düşünüyorsunuz ?
Telefonda oynadığım rush royale diye bir oyun var sırf o oyunu oynayarak telefonun pil ömrünü heba etmek istemiyorum. Rush royale , 101 , uno , tavla gibi basit oyunlar oynayacağım. Önceden aklımda huawei matepad t10s ile samsung galaxy tab a7 var idi şu an daha iyileri var mıdır bilmiyorum fikirleriniz nedir ?
ASUS VG248QE : 1 ms 144 Hz fakat 24 inç linki :
Samsung 49Q60R : 4k , 60 Hz , 50 inç , ms değerini bulamadım. Linki :
Sizce hangisi daha keyif verici olur ? Bir sorum daha var ps5 kolu için en ucuz hangi ülkeden bulabiliriz ?
İlgi Alanları: Bilgisayar oyunları
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 145
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 443)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler